Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Моніка Левінські розкаже, як кохалася з Біллом

  • 21.09.2012, 17:45
  • 3 394

Левінські розраховує заробити статки на своєму скандальному минулому. За даними преси, жінка зустрічається з найбільшими видавництвами Америки, аби укласти з ними договір. Хоча потенційні видавці підписали договір про нерозголошення, журналісти все-таки дізналися, що за свої одкровення Левінські просить 12 млн. дол.

«Моніка може описати, як Білл заходив все далі й далі, як він палко бажав сексу втрьох, оргій і всіляких секс-іграшок. Вона також може пригадати, що говорив Білл про Гілларі», — розповів один із друзів Левінські. «Моніка намагається рухатися вперед, але кошмар її минулого, інтрижка з президентом, переслідує тепер її повсюди. Вона зустріне свій 40-й день народження без чоловіка, озлоблена через те, що її репутація зруйнована була на очах усього світу», — розповів один із приятелів Левінські.

У 1997-му Моніка Левінські розповіла громадськості про свою любовну пригоду з Біллом Клінтоном, яка розпочалася ще в 1995-му. У 1998-му екс-практикантка Білого дому показала своє знамените синє плаття, в якому вона була під час сексу з президентом в Овальному кабінеті (на сукні залишилися недвозначні сліди), і погодилася співробітничати зі слідчими в обмін на захист від судового переслідування. Тест ДНК показав, що сперма на сукні належала Клінтону. У 1999-му президент Білл Клінтон ледь не був підданий імпічменту — не за зраду дружині, а за дачу неправдивих свідчень під присягою. Але Сенат виправдав його, і він зберіг посаду.