Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Наступною оголиться королева Єлизавета»...

Так жартують у Британії після того, як преса оприлюднила «ню»-знімки принца Гаррі та Кейт Міддлтон — дружини принца Вільяма

Французький журнал Closer опублікував фото герцогині Кембриджської з голими грудьми. Як стверджує видання, знімки зроблено в готелі Chateau d’Autet у Провансі, де пара проводила відпустку. На цих фото Кейт без бюстгальтера наносить на Вільяма сонцезахисний крем.

У Букінгемському палаці підтвердили: Кейт і Вільям уже бачили свої фотографії, «зроблені біля приватного басейну в приватному готелі». Ггерцог і герцогиня Кембриджські, кажуть у палаці, «дуже засмучені» поведінкою французьких журналістів. Мовляв, папараці «відкотилися на 15 років назад», — тоді фотографи переслідували принцесу Діану... До честі британських бульварних видань, усі вони відмовилися розмістити фото Кейт без бюстгальтера.

У серпні одне з британських видань опублікувало фото голого принца Гаррі (молодшого брата Вільяма). Гаррі на відпочинку грав із приятелями у більярд на роздягання. Програв, тож як справжній офіцер мусив додержати слова. А хтось клацнув його голий зад на мобільний і продав знімок у пресу... Бабця Гаррі, британська королева Єлизавета, дуже розлютилася.

Схожі новини