Передплата 2024 «Добра кухня»

Через стрілянину в Дніпрі постраждало четверо людей

  • 20.11.2017, 04:01
  • 2 180

Внаслідок стрілянина 4 особи отримали кульові поранення, з якими були доставлені до лікарні. Один з них - в тяжкому стані.

Наразі на місці події працюють слідчі, встановлюються всі обставини злочину.

"Близько 1 години ночі невідомий чоловік під’їхав на авто до групи осіб, які стояли на Донецькому шосе, здійснив декілька пострілів у бік осіб 1992-1994-1996 років народження і поїхав геть. Четверо осіб отримали кульові поранення. Один з чоловіків — у тяжкому стані. Усі постраждалі госпіталізовані", - сказала речник Головного управління Нацполіції Дніпропетровської області Анна Старчевська.

Старчевська відзначила, що постраждалі не змогли відповісти, чи знають вони нападника, оскільки останній був у балаклаві.

"Зловмисник зник на автомобілі, попередньо, це БМВ темного кольору. Було оголошено план "Перехоплення". Нині його зняли, бо він не дав результатів", - пояснила Старчевська.

За її словами, з місця події правоохоронці вилучили 12 гільз.

Стрілянина у Дніпрі: поліція порушила кримінальну справу

Наразі на місці події працюють слідчі Поліція порушила кримінальну справу за фактом стрілянини у Дніпрі, яка сталася сьогодні вночі поблизу одного із супермаркетів міста.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

"За замах на вбивство слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 15 (замах на злочин) та ч. 2 п. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

У Дніпрі невідомий відкрив стрілянину: четверо людей поранено

У Дніпрі на Донецькому шосе у ніч на 20 листопада невідомий відкрив вогонь по групі людей з гвинтівки.

Унаслідок стрілянини четверо осіб отримали вогнепальні поранення різного ступеня тяжкості, повідомив речник патрульної поліції Дніпра Павло Карманов, передає місцеве видання «Інформатор».

Інцидент стався близько опівночі. За словами постраждалих, вони перебували на стоянці біля автомобіля ВАЗ і пили каву. З боку Донецького шосе під'їхав автомобіль BMW на єврономерах і зупинився приблизно в 20-ти метрах. Після цього з автомобіля вийшов невідомий у балаклаві і відкрив вогонь з помпової рушниці.

«Прибувши на місце події, співробітники патрульної поліції виявили авто ВАЗ 2109 з характерними вхідними отворами в районі правого заднього крила. Також були виявлені вихідні отвори в районі заднього лівого крила і задніх лівих блокфар», — розповів Карманов.

Схожі новини