Передплата 2024 ВЗ

Петро Порошенко і Анджей Дуда домовилися провести засідання Комітету президентів у Кракові

  • 11.11.2017, 19:19
  • 2 649

Президент Польщі також відвідає Україну з робочим візитом у грудні.

Президент Петро Порошенко привітав Анджея Дуду з Днем незалежності Польщі та висловив сподівання на зміцнення стратегічного партнерства заради миру, процвітання і добробуту народів двох країн. Про це поінформували в Адміністрації президента в суботу, 11 листопада.

Як зазначається, лідери двох держав обмінялися думками з актуальних питань двосторонніх взаємин. Вони узгодили проведення надзвичайного засідання консультаційного комітету президентів України та Польщі на рівні зовнішньополітичних радників наступного тижня у Кракові. Президенти доручили також розпочати підготовку до робочого візиту Анджея Дуди до Харкова в грудні цього року.

Петро Порошенко та Анджей Дуда скоординували позиції в контексті підготовки до саміту «Східного партнерства», який проходитиме 24 листопада у Брюсселі.

Раніше повідомлялося, що Петро Порошенко через напруженість в українсько-польських відносинах ініціював засідання Комітету президентів двох країн.

Нагадаємо, 7 листопада президент Польщі закликав президента Петра Порошенка і прем'єра Володимира Гройсмана не призначати на керівні посади людей з антипольськими поглядами.

Якщо Ви виявили помилк

Джерело: zaxid.net

Схожі новини