Передплата 2024 «Добра кухня»

Нацполіція перевірить, як підозрюваний у підпалі будинку Берези отримав травми

  • 27.09.2017, 13:53
  • 5 390

Нацполіція перевірять обставини отримання тілесних ушкоджень підозрюваним в спробі підпалу будинку нардепа від "Народного фронту" Юрія Берези.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі.

"Національною поліцією України створено комісію для перевірки відомостей, поширених у ЗМІ про отримання тілесних ушкоджень підозрюваним у підпалі 24 вересня житлового будинку у с. Чумаки П’ятихатського району Дніпропетровської області та автомобіля "Nissan", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що комісія створена за наказом в.о. голови Нацполіціі В'ячеслава Аброськіна.

"В ході перевірки будуть встановлені обставини вчинення вказаної події, за фактом якої П’ятихатським ВП у Дніпропетровській області відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень)", - заявили в поліції.

Нацполіція обіцяє, що результати проведеної перевірки будуть оприлюднені в найкоротші терміни.

Нардеп Береза ​​побив до напівсмерті злочинця

Народний депутат від "Народного фронту" Юрій Береза ​​ледь не забив до смерті злочинця, який увірвався в його будинок.

Про це повідомляє INSIDER із посиланням на джерело.

Як стало відомо, в будинок Берези в селі Чумаки намагався проникнути невідомий чоловік. Інцидент стався 24 вересня близько першої години ночі.

Будинок нардепа хотіли підпалити.

На місці події затримано чоловіка, особа якого встановлюється. Справу внесли до єдиного реєстру за статтею - тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Чоловік 1980 року народження перебуває у важкому стані, у нього зламані 4 хребці, внутрішньочерепна гематома. Зараз він перебуває в реанімації в Кривому Розі.

Джерела видання повідомили, що травми завдав злочинцеві сам Береза. Джерела в "Народному фронті" повідомили, що 26 вересня в офісі партії відбулася розмова з цього приводу.

"Антон Геращенко привіз в офіс якісь жорсткі матеріали шодо Берези, і розмовляв із керівництвом", - сказав співрозмовник.

Інше джерело також знайоме з ситуацією стверджує, що поліція була викликана вже вранці, а з першої години ночі нардеп начебто бив чоловіка.

Пізніше Юрій Береза дав коментар щодо інциденту, що стався.

Чоловік з гранатою підпалив будинок народного депутата

Будинок народного депутата від "Народного фронту" Юрія Берези намагався спалити невідомий чоловік.

Про це свідчить інформація прес-служби поліції Дніпропетровщини і джерела Української правди.

"23 вересня 2017 року близько опівночі зловмисник підпалив одну з кімнат нежитлового будинку у с. Чумаки П’ятихатського району Дніпропетровської області", - йдеться у повідомленні.

"А трохи згодом автомобіль "Nissan", припаркований на березі річки Саксагань. Будинок охороняли двоє чоловіків, які помітили вогонь, швидко локалізували пожежу та викликали поліцію", - заявили правоохоронці.

Як повідомляється на сайті поліції, при затриманні чоловік "погрожував бойовою гранатою РГД-5 із запалом, яку під час слідчих дій вилучили поліцейські".

Вказується, що за скоєння злочину був затриманий мешканець м. Кривий Ріг 1980 року народження.

Слідчі відкрили кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна).

Згідно із інформацією в електронній декларації Берези, будинок у селі Чумаки П'ятихатського району зареєстрований на його дружину. В НФ підтвердили, що це будинок нардепа, але гостьовий.

За інформацією УП затриманий чоловік був побитим.

Схожі новини