Передплата 2024 ВЗ

Прокуратура оскаржила особисту поруку Шуфрича-молодшого, який скоїв ДТП

Обвинувачення просило для підозрюваного домашній арешт.

Київська прокуратура подала апеляцію на рішення Шевченківського райсуду, який відпустив сина народного депутата Нестора Шуфрича - Нестора Шуфрича-молодшого на поруки батька. Про це у коментарі Укрінформу повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

"Так, я можу підтвердити. Апеляційна скарга вже зареєстрована в Апеляційному суді Києва", - сказала Максимець.

Вона зазначила, що як тільки скарга буде призначена до розгляду, буде повідомлено про дату і час засідання.

Як повідомлялось, у Києві ввечері 26 серпня син народного депутата Нестора Шуфрича на переході збив пішохода. Постраждалий отримав перелом ноги, вивих плеча, а також травми голови. Столична поліція розпочала кримінальне провадження за фактом ДТП. Шуфричу-молодшому оголосили підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження. 30 серпня суд відпустив Шуфрича-молодшого на поруки батька, хоч прокуратура просила застосувати домашній арешт.

Поліція шукає свідків наїзду сина Шуфрича на пішохода

Столична поліція просить відгукнутися свідків автопригоди, яку 26 серпня скоїв у Києві син нардепа Нестора Шуфрича - Шуфрич Нестор Несторович.

Це випливає з повідомлення відділу комунікації поліції Києва.

"З метою повного всебічного та об'єктивного розслідування кримінального правопорушення, поліція просить відгукнутися свідків та очевидців цієї ДТП. Громадян, які мають будь-яку корисну інформацію для слідства, просимо телефонувати за номерами: 271-96-85; 271-94-73", - кажуть правоохоронці.

У поліції зазначили, що дорожньо-транспортна пригода сталася 26 серпня о 22:29 неподалік будинку №117 по вул. Шота Руставелі на нерегульованому пішохідному переході.

"Водій автомобіля "Бентлі" збив пішохода. За цим фактом слідчим управлінням столичної поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Потерпілий в ДТП із Шуфричем живий і вже відключений від апарату штучного дихання

У прокуратурі заявляють про позитивну динаміку у збитого сином нардепа Шуфрича пішохода.

Про це Цензор.НЕТ повідомили в прокуратурі Києва. "Потерпілий в ДТП із Шуфричем живий і вже відключений від апарату штучного дихання", - зазначили у відомстві.

Збитому Шуфричем-молодшим пішоходу зробили другу операцію

Лікарі кажуть про внутрішню кровотечу, котру треба було терміново ліквідувати після попереднього хірургічного втручання.

Молодшому Нестору Шуфричу на четвертий день після ДТП вручили підозру у скоєнні злочину. 23-річний син нардепа на Bentley в'їхав у чоловіка просто на пішохідному переході у центрі Києва, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Тим часом постраждалому Олексію Мельниченку зробили вже другу операцію на головному мозку, яка тривала близько трьох годин у приватній клініці, куди перевели пацієнта за вмовлянням батька водія, нардепа Нестора Шуфрича. Для порятунку жертви ДТП долучили медиків з Ізраїлю. Родина потерпілого претензій до сім'ї нардепа не має, бо зараз вони обидві перейняті спільною метою — порятунком Олексія.

Батько постpaждалого у ДTП із Шуфричем молодшим розповів про його стан

Постpaждалий у ДTП з Нестором Шуфричем-молодшим Олексій Мельниченко перебуває у свідомості та намагається спілкуватись.

Про це повідомив ТСН батько постpaждалого Віктор Мельниченко, який сьогодні приїхав до Києва.

“На вигляд син слабкий, говорити не може, бо підключений до систем. Але на запитання реагує адекватно, спілкується знаками. Лікарі, які ним опікуються, кажуть, що динаміка покращення стану позитивна”, — розповів Віктор.

За словами батька постpaждалого, дізнаватись, де зник син, довелось через його друзів в Інтернеті, деякий час батьки не знали, що трапилось з хлопцем.

“Ми дізнались про подію пізно — десь за півдоби. Це й наша провина, звичайно, бо не взяли повних даних, де син перебуватиме, коли поїде до Києва. Через його друзів у Інтернеті знайшли його. Він тут перебував кілька днів з питань працевлаштування. Він закінчив аграрний університет за фахом меліоратор, але в силу низки причин не став працювати за спеціальністю. Він хотів влаштуватись баристою, він вже працював за цією професією вдома”, — повідомив чоловік.

Із стороною винуватця авapії спілкування відбувається плідно. Після приїзду батька постpaждалого проінформували про всі обставини події та лікування, а також запропонували перевезти Олексія до приватної клініки, на що чоловік погодився.

“Злоби немає, вони поводяться по-людськи. Ми не хочемо жодної помсти. Єдине, що хочемо, — це вирішити цю проблему. Проблему як для нас, постpaждалої сторони, так і для сторони винуватих. Наше єдине бажання — це щоб Олексій одужав і став на ноги. З їхнього боку робиться все можливе”, — запевнив Мельниченко.

Нагадаємо, 26 серпня син народного депутата Нестора Шуфрича, Шуфрич Нестор Несторович безпосередньо на пішохідному переході збuв перехожого. ДTП була скoєна на автомобілі марки Bentley, який синові депутата не належав, а був наданий для знімань кліпу його товариша, реп-виконавця, відомого під сценічним ім’ям Pabl.A на парковці клубу FreeДом.

Для допомоги постpaждалому нардеп забезпечив приїзд ізраїльських медиків. У Нестора-молодшого відібрали закордон

Поліція оголосила підозру Нестору Шуфричу-молодшому

Підозра стосується ДТП, винуватцем якого став син нардепа Нестора Шуфрича.

У вівторок, 29 серпня, правоохоронці оголосили про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження 23-річному сину нардепа Нестора Шуфрича. Про це повідомила прес-секретар Генерального прокурора Лариса Сарган у Facebook.

"Відповідно медичної документації щодо травм, отриманих постраждалим, дії правопорушника кваліфіковано за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження) КК України", - зазначила Сарган.

За її словами, після оголошення про підозру, водію та його адвокату вручено клопотання про запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, яке буде скеровано до Шевченківського райсуду столиці для прийняття рішення.

Сарган додала, що до суду скеровано клопотання про арешт автомобіля, за кермом якого під час ДТП перебував вказаний водій.

Як повідомлялось, у Києві ввечері у суботу, 26 серпня, син народного депутата Нестора Шуфрича на пішохідному переході збив пішохода, згодом у мережі виклали відео з місця ДТП. Зазначається, що постраждалого 31-річного чоловіка, який отримав перелом ноги, вивих плеча, а також травми голови, ступінь яких встановлюється, госпіталізували. Столична поліція розпочала кримінальне провадження за фактом ДТП.

Нестор Шуфрич молодший може уникнути в'язниці

Повне співробітництво зі слідством сина народного депутата Нестора Шуфрича може бути витонченою тактикою з метою уникнути відповідальності за ДТП у центрі Києва, в результаті якої був серйозно травмовано людину.

Таку думку висловив юрист Іван Ліберман у коментарі "Апострофу".

Так, Нестор Шуфрич-молодший, якому загрожує до 8 років ув'язнення, в разі якщо його провину доведуть, відразу пішов на співпрацю з поліцією - добровільно пройшов наркологічну експертизу і здав свій закордонний паспорт.

Крім того, його батько пообіцяв забезпечити потерпілому в результаті ДТП найкращу медичну допомогу у приватній клініці, компенсувати моральну шкоду і навіть викликав з Ізраїлю нейрохірурга і фахівця з посттравматичної реабілітації.

Така відкритість і стурбованість долею потерпілого у реальності може виявитися схемою, нехай і не найновішою, завдяки якій Шуфрич-молодший може уникнути тюремного терміну.

"Це ж пом'якшувальні обставини. Збирається купа позитивних характеристик, довідки, що людина раніше не була судимою, має дітей на утриманні, старих батьків, купу таких документів. І у такому випадку можна говорити про те, що термін буде умовним. І якщо через три роки випробувального терміну чоловік не вчинив іншого кримінального правопорушення, він вже несудимий", - заявив Ліберман.

Лікарі повідомили про стан постраждалого в ДТП

31-річний Олексій Мельниченко, що постаждав в ДТП з сином Нестора Шуфрича, переніс операцію та прийшов до тями.

Про це повідомив ізраїльський лікар Роман Гольдман, керівний міжнародного відділу Першого медичного центру Тель-Авіва.

Гольдман зазначив, що постраждалого прооперували в київській 17 лікарні, динаміка позитивна, мозок не зачепило.

"Мы со своей стороны можем предполагать, что, хотя состояние пострадавшего тяжелое, прогноз выздоровления положительный, и он скоро должен пойти на поправку", - зазначив лікар.

На питання, чи можливе подальше лікування постраждалого в Ізраїлі, Гольдман зазначив, що такий варіант розглядається.

Також він підтвердив, що лікування постраждалого оплачує особисто нардеп Нестор Шуфрич, проте точну суму не назвав.

Нестор Шуфрич вперше прокоментував ДТП за участю його сина

Нардеп терміново прилетів з відпустки у Київ

Народний депутат України Нестор Шуфрич в ексклюзивному коментарі «Главкому» вперше прокоментував ДТП за участю його сина.

Політик був у відпустці, але після інформації про дорожньо-транспорту пригоду перервав її та повернувся в Київ.

«Терміново прилетів в Київ. Переговорив з ізраїльськими лікарями. Є надія на порятунок Олексія (постраждалого в ДТП, — «Главком»). Дай Бог йому здоров’я і сил. Зараз готуємо його до перевезення з державної лікарні в приватну клініку. Дасть Бог, наші лікарі та ізраїльські фахівці його врятують. Це головне. Все інше — другорядне», — заявив Шуфрич «Главкому».

Нагадаємо, Нестор Шуфрич-молодший на пішохідному переході скоїв наїзд на перехожого, постраждалий з численними травмами був госпіталізований. Постраждалому першу допомогу надав син головного рабина України Моше-Реувена Асмана Мендель Асман.

Як заявив народний депутат Антон Геращенко, синові нардепа Нестора Шуфрича щодо відкритої проти нього статті можуть призначити умовне позбавлення волі через відсутність проблем з законом і судимостей раніше.

За даними ЗМІ, потерпілий перебуває у реанімації, стан його тяжкий, він без свідомості. В неділю ввечері стало відомо, що до лікарні у Києві прибули ізраїльські медики, які лікуватимуть потерпілого у ДТП, яке скоїв Нестор Шуфрич-молодший У мережі були опубліковані відео з місця дорожньо-транспортної пригоди

З'явилося відео з місця ДТП із сином нардепа Шуфрича

У мережі з’явилося відео з місця ДТП в центрі Києва, учасником якого став син нардепа від «Опоблоку» Нестора Шуфрича.

Запис на своєму YouTube-каналі опублікувало видання «Букви».

Нестор Шуфрич заявляє, що його син буде максимально сприяти слідству, до його завершення не покине територію України

У суботу ввечері сином народного депутата Нестора Шуфрича, Шуфричем Нестором Несторовичем безпосередньо на пішохідному переході скоєно наїзд на перехожого, постраждалий з численними травмами госпіталізований.

Про це повідомила прес-служба самого депутата Нестора Шуфрича.

У повідомленні підкреслюється, що ДТП скоєно на автомобілі марки Bentley, який синові депутата не належав, а був наданий автосалоном для зйомок кліпу його товариша, реп-виконавця, відомого під сценічним ім'ям Pabl.A на парковці клубу FreeДом.

Стверджується, що ДТП сталося, коли Нестор Шуфрич-молодший їхав повертати автомобіль в автосалон. Сам виконавець перебував при цьому на передньому пасажирському сидінні.

"Обставини ДТП в даний момент встановлюються. За попередньою інформацією, на вулиці Шота Руставелі безпосередньо на пішохідному переході або поблизу нього з можливим перевищенням швидкості Нестором-молодшим було скоєно наїзд на пішохода, 31-річного чоловіка, внаслідок чого той отримав перелом ноги, вивих плеча, а також травми голови, ступінь яких встановлюється ", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі депутата підкреслюють, що Нестор Шуфрич-молодший не залишав місце події, відразу вступив в контакт з поліцією і почав давати пояснення. Стверджується також, що він добровільно в супроводі адвоката і брата Олександра пройшов наркологічну експертизу, яка показала повну відсутність алкоголю, що було зафіксовано відеозйомкою.

"Народним депутатом Нестором Шуфричем дано розпорядження надати максимальну допомогу потерпілому, забезпечити найвищий рівень медичного забезпечення, а в разі тимчасової втрати працездатності або інших негативних наслідків того, що сталося забезпечити компенсацію, в тому числі за принесену моральну шкоду", - йдеться в повідомленні.

У той же час народний депутат розпорядився надати синові максимальну юридичну допомогу в забезпеченні його цивільних прав згідно з чинним законодавством.

При цьому Нестор Шуфрич заявляє, що його син буде максимально сприяти слідству, до його завершення не покине територію України і буде перебувати в Києві і області, для чого добровільно здасть всі документи, що дозволяють виїзд за кордон.

У той же час, за повідомленнями очевидців, після ДТП на місце прибув невідомий, який представився співробітником поліції, але не пред'явив документи.

"Щойно збили людину на перетині Шота Руставелі і Рогнідинської прямо на пішоході (біля "Євразії"). Після розробок приїхав дивний тип, який представився слідчою групою але документи не пред'явив. Від питань утік. Чувака усадили в поліцейську машину і на питання знову не відповідають", - написав він.

ДТП за участю сина Шуфрича: стали відомі подробиці

Стали відомі подробиці ДТП в центрі Києва, під час якого кероване сином Нестора Шуфрича Бентлі збило пішохода

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на власні джерела.

Так, Шуфрич Нестер Нестерович, 1994 року народження, керуючи автомобілем "Бентлі" АА9227РО, рухався по проїзній частині вул. Шота Руставелі та скоїв наїзд на нерегульованому пішохідному переході на пішохода Мельниченко. Потерпілий отримав тілесні ушкодження, а саме: перелом правої гомілки, вивих правого плеча, струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму.

Син Шуфрича на елітному авто збив людину у Києві

У центрі Києва ввечері 26 серпня син народного депутата Нестора Шуфрича на пішохідному переході збив чоловіка. Його забрали до лікарні з численними травмами.

Про це повідомив користувач Кирило Шведов у своєму Facebook.

За словами очевидця, інцидент стався на Шота Руставелі. Водій авто Bentley на великій швидкості збив 31-річного чоловіка. Внаслідок інциденту він отримав перелом ноги, вивих плеча і травми голови.

"В очікуванні свідків людина, що представилася представником слідчої групи, погрожувала нашій фотофіксації. Документи надавати відмовився", — йдеться у повідомленні.

У прес-службі депутата Нестора Шуфрича на сторінці у Facebook підтвердили інформацію про ДТП, додавши, що в авто перебував молодший син Шуфрича.

Зі слів очевидців, в момент аварії він сидів за кермом, але згодом пересів на пасажирське крісло. Офіційного підтвердження цієї інформації наразі немає.

Схожі новини