Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У пожежі у Бехтерівському провулку знайшли 2 тіла з проламаними черепами

Дві жінки, тіла яких знайшли під час пожежі у квартирі у Бехтерівському провулку, 10, померли насильницькою смертю – від травм голови.

Про це в ефірі 112.ua повідомила речник Держслужби з надзвичайних ситуацій Києва Світлана Водолага.

"В обох жінок (літня жінка і молода дівчина, ймовірно, її дочка - ред.), які заходись у квартирі, були проламані черепи. На місці працюють правоохоронці", - сказала вона.

Водолага нагадала, що на момент прибуття рятувальників чоловік вистрибнув з палаючої квартири на 7-му поверсі, він загинув на місці.

"Попередня версія поліції — убивство з навмисним підпалом", - сказала речник ДСНС.

Про ймовірне убивство свідчать проламані голови жінок та заблоковані зсередини шафою двері.

Однокімнатна квартира, де сталася пожежа, вигоріла ущент.

Як повідомила речник Поліції Києва Оксана Блищик, правоохоронці встановлюють обставини загибелі трьох людей.

"За попередньою інформацією, чоловік вбив двох жінок у квартирі і підпалив їх, а після цього викинувся із вікна сьомого поверху", - написала вона у facebook.

За словами свідків, чоловік голосно спілкувався по мобільному телефоні, при цьому у розмові зазначив, що стоїть на балконі і покінчить із життям самогубством.

Розпочато два кримінальні провадження: за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох і більше осіб) Кримінального кодексу України та за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) із додатковою правовою кваліфікацією — самогубство. Встановлюються всі обставини події.

З 7-го поверху палаючої багатоповерхівки в Києві вистрибнув чоловік

У квартирі на 7-му поверсі по Бехтерівському провулку, 10 сталася пожежа, після чого з вікна викинувся чоловік.

Про це "Українській правді. Київ" повідомила речник Держслужби з надзвичайних ситуацій Києва Світлана Водолага.

"О 12:19 надійшов дзвінок про займання у квартирі у Бехтерівському провулку, 10. О 12:24 на місці були рятувальники. О 12:25 з вікна 7-го поверху, де сталась пожежа, викинувся чоловік", - сказала Водолага.

Вона додала, що наразі триває локалізація пожежі, під час розвідки рятувальники виявили ще один обгорілий труп у квартирі.

"Рятувальники спершу гасили пожежу з балкону, бо довго не могли потрапити у квартиру. Там були броньовані двері. Їх зрізали. У квартирі виявили обгорілий труп", - сказала речник ДСНС.

За словами очевидців, в однокімнатній квартирі на 7-му поверсі, жила одинока жінка, яка взяла до себе квартиранта.

Цю інформацію перевіряють правоохоронці. Вони також встановлять причини трагедії.

ДСНС:"Попередня версія пожежі в центрі Києва - вбивство з підпалом"

Попередня версія трагедії, що сталася в багатоповерховому будинку по пров. Бехтерівський, 10 в Шевченківському районі Києва - вбивство з підпалом.

Про це журналістам розповіла речник Головного управління ДСНС у Києві Світлана Водолага, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Звичайно, якщо дві жінки з проламленими головами, то займаються цим правоохоронні органи. І їхня попередня версія - що це вбивство з навмисним підпалом", - сказала Водолага.

Зокрема, одна з загиблих - літня жінка - це господарка квартири, а чоловік, який вистрибнув з вікна квартири - квартиронаймач. Друга загибла жінка, яку рятувальники знайшли під дверима, це, начебто, дочка господарки.

Як повідомляв Укрінформ, троє людей - чоловік і дві жінки - загинули на пожежі в багатоповерховому будинку по пров. Бехтерівський, 10 в Шевченківському районі Києва.

Повідомлення про пожежу надійшло 11 серпня о 12:19.

О 13:10 пожежу локалізовано.

Смертельна пожежа в Києві: люди вистрибували з вікон, є загиблі

У Шевченківському районі Києва горить квартира в багатоповерхівці, гасіння пожежі триває, загинули 3 людини.

Про це повідомили в прес-службі столичного управління ДНС.

За словами спікера управління Світлани Водолаги, один із загиблих — чоловік, який вистрибнув з вікна палаючої квартири, рятуючись від пожежі.

"Рятувальники довго не могли потрапити в квартиру через броньовані двері, довго встановлювали автодрабину. У квартирі виявили тіла ще двох осіб, їх особи встановлюються. Пожежу поки локалізовано, але не ліквідовано. Працюють 4 одиниці основної та спецтехніки та близько 20 чоловік особового складу", — повідомила вона.

Сусіди розповіли, що власник квартири — жінка-інвалід, яка взяла до себе на проживання квартирантів.

Схожі новини