Передплата 2024 ВЗ

Працівникам табору на Львівщині, де отруїлися діти, загрожує 3 роки тюрми

  • 27.07.2017, 10:24
  • 3 620

Прокуратура Львівщини розпочала досудове розслідування за фактом масового отруєння дітей в дитячому таборі "Білий орел".

Про це повідомляє прес-центр прокуратури Львівської області.

Червоноградською місцевою прокуратурою розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом неналежного виконання посадовими особами культурно - освітнього закладу "Білий орел" своїх професійних обов'язків.

Так, в ніч на 26 липня поточного року до Львівська обласної клінічної інфекційної лікарні було госпіталізовано 10 осіб, з них 8 дітей з діагнозом гостра кишкова інфекція, харчова токсикоінфекція. Усі вказані особи перебували на відпочинку у зазначеному культурно-освітньому центрі.

На даний час тривають слідчо-оперативні дії.

За вчинення вказаного злочину передбачено покарання до трьох років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю або без такого.

На Львівщині у таборі масово отруїлися діти

До лікарні з харчовим отруєнням потрапили 11 людей.

У Львівській області у дитячому таборі сталося масове отруєння людей, серед яких лише двоє дорослих.

Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА, посилаючись на обласний центрі меддопомоги.

"О 21:05 год. 25 липня з табору "Білий орел", який розташований в с. Фійна - Майдан Жовківського району до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні госпіталізовано 11 осіб, з них 9 дітей", - йдеться у повідомленні.

За словами медиків, попередньо у постраждалих діагностували харчове отруєння.

"Стан потерпілих: 6 осіб (діти) - легкого ступеню важкості, 5 осіб (з них 3 дітей) середнього ступеню важкості", - додали у відомстві, зазначивши, що перелік осіб уточнюється.

Наразі фахівці встановлюють причини та обставини отруєння.

Джерело: ТСН

Схожі новини