Передплата 2024 ВЗ

Пожежу в готелі Луцька загасили

  • 24.07.2017, 10:16
  • 2 289

В Луцьку вогнеборці ліквідовували пожежу в готельно-ресторанному комплексі Patio di Fiorі, де цієї ночі сталася масштабна пожежа.

Про це повідомляє 112 канал.

Зазначається, що пожежу вдалося ліквідувати. Проте вогнеборці лишили одну пожежну машину на чергування на випадок, якщо вогонь з'явиться знову.

Крім того стали відомі подробиці пожежі: займання сталося близько 2 ночі, а сама пожежа поширювалися дуже стрімко. Втім вогнеборцям знадобилося лише кілька годин на її ліквідацію.

"Загоряння сталося близько 2 ночі. Було чути хлопок, після чого загорівся перший поверх будівлі. Вогонь поширився на все приміщення", - розповів очевидець.

На місці зараз працюють правоохоронці, які розглядають всі версії того, що сталося. Основною версією наразі є підпал.

Еспресо

Палав не лише готель: невідомі підпалили і спорткомплекс Луцька

Невідомі особи цієї ночі підпалили спорткомплекс "Олімпія", який знаходиться поряд з готельно-ресторанним комплексом Patio di Fiori, який вночі також спалахнув

Про це повідомляє місцеве видання Volyn24.

Працівники "Олімпії" зауважили, що невідомі поклали кілька шин і підпалили їх біля стін спортивного комплексу. В результаті цього було пошкоджено "обшивку" тенісного корту. Коли охоронці кинулися гасити вогонь, до ресторану під’їхав автомобіль - і людина з нього кинула якийсь предмет (очевидно, коктейль Молотова) у вікно ресторану Patio di Fiori.

Еспресо

У Луцьку через потужний вибух спалахнув готель, є постраждалі

У Луцьку сталася масштабна пожежа у готельно-ресторанному комплексі Patio di Fiori.

Про це повідомляє місцеве видання "Волинські новини".

Зазначається, що сьогодні близько 2-ої години ночі на вулиці Кравчука пролунав потужний вибух, в результаті чого і загорівся готель. За інформацією журналістів, пожежа спочатку виникла на першому поверсі, де розташований ресторан.

Вже через півгодини рятувальники, що прибули на місце подій, розбили скло та вивели усіх присутніх з приміщення готелю. Згодом загорівся й дах приміщення.

За словами лікарів, в результаті інциденту постраждали щонайменше дві людини, які отруїлися чадним газом.

За попередніми даними, правоохоронці вважають, що це був підпал, а свідки кажуть, що чули вибух. Також з'ясувалося, що поруч із приміщенням комплексу вночі невідомі підпалили чотири покришки.

Станом на о пів на 3:30, рятувальники досі не могли загасити пожежу, зокрема полум'я під покрівлею, звідти йде густий дим.

Еспресо

Схожі новини