Передплата 2024 «Добра кухня»

Поблизу Майорська стався вибух, загинув цивільний

  • 08.07.2017, 12:34
  • 1 554

Внаслідок вибуху невідомого вибухового пристрою поблизу Майорська загинув місцевий житель, ще одна особа важко поранена.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області, передає УП.

Поліція з’ясовує обставини вибуху на сільській дорозі між с. Зайцеве та с. Майорське, внаслідок якого постраждали двоє жителів селища Жованка.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, з’ясувалося, що трагедія сталася, коли перехожі зійшли з дороги на узбіччя.

"Вчора близько 18.30 години неподалік КПВВ "Майорск" в районі н.п. Жованка, нехтуючи правилами безпеки, вийшли на узбіччя дороги та підірвались на невідомому вибуховому пристрої двоє цивільних осіб. Внаслідок вибуху чоловік 1979 року народження загинув на місці. Жінка 1981 року народження з важкими мінно-вибуховими травмами була доставлена до лікарні", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що жінку каретою швидкої допомоги доставлено до лікарні м. Бахмут.

СЦКК: «Внаслідок терактів у Луганську одна людина загинула, шестеро поранені»

У першому випадку, вибуховий пристрій було закладено в урну для сміття, в іншому вибухівка спрацювала в автомобілі.

У результаті терактів в окупованому Луганську, які сталися у п'ятницю, 7 липня, одна людина загинула, ще шестеро отримали поранення. Про це заявила українська сторона у Спільному центрі з контролю та координації (СЦКК).

"7-го червня, близько 16 та 17 години, в центрі Луганська пролунали два вибухи. В першому випадку, вибуховий пристрій було закладено в урну для сміття, в іншому вибухівка спрацювала в автомобілі. За попередніми даними, внаслідок цих терактів одна людина загинула, шістьох поранено", - йдеться у повідомленні.

Українська сторона СЦКК ще 25-го червня у своєму повідомлені попереджала, що НЗФ ОРЛО можуть вдатися до серйозних провокацій і навіть терористичних актів в населених пунктах на Луганському напрямку, спрямованих проти мирного місцевого населення з метою компрометації та звинувачення в цьому Збройних Сил України, з тим щоб зірвати перемир’я, оголошене на період збору врожаю та привернути увагу до цього під час проведення політичних зустрічей на вищому міжнародному рівні.

Нагадаємо, у Луганській області близько 40 тисяч мешканців залишились без електропостачання через пошкодження електролінії.

Тиждень.ua

Схожі новини