Передплата 2024 «Добрий господар»

МВФ: "Україна отримає черговий транш у разі підтримки Радою чотирьох реформ"

  • 26.05.2017, 12:25
  • 1 930

Місія фонду завершила роботу в Україні.

Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) на чолі з Роном ван Роденом за завершила роботу в Україні. Про це йдеться в заяві місії, поширеній в п'ятницю, 26 травня.

За підсумками роботи в Києві місія повідомила про необхідність технічного доопрацювання законопроектів та їх парламентської підтримки, що стосуються пенсійної та земельної реформ, пожвавлення приватизації та забезпечення конкретних результатів антикорупційних зусиль.

"Місія провела плідні дискусії з представниками влади щодо реформ, необхідних для поліпшення продуктивності, залучення інвестицій і зміцнення державних фінансів. Як і передбачено програмою, ці дискусії фокусувалися на пенсійній та земельній реформах, а також на заходи, необхідні для пожвавлення приватизаційного процесу і забезпечення конкретних результатів в антикорупційних зусиллях ", - заявляє місія МВФ.

У заяві підкреслюється, що у той час як "було досягнуто суттєвого прогресу в загальному розумінні визначальних компонентів цих заходів, подальша технічна робота необхідна в деяких сферах з тим, щоб текст відповідних законопроектів відбивав це розуміння і в цілому відповідав мети реформи".

"Забезпечення парламентської підтримки цих законопроектів буде необхідним кроком на шляху завершення четвертого перегляду", - наголошується в документі.

Схожі новини