Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

З України видворили керівника інформаційної служби телеканалу "Інтер"

  • 22.05.2017, 17:05
  • 3 003

Ігорю Шувалову заборонили в'їзд в Україну на 5 років.

З України видворили громадянина РФ Ігоря Шувалова, заступника директора з розвитку компанії "Національні інформаційні системи", яка виробляє новинні програми для телевізійного каналу "Інтер". Про це Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ, народний депутат фракції "Народний фронт" Антон Геращенко.

За його словами, Шувалову заборонили в'їзд в Україну на 5 років.

"Сьогодні російський пропагандист, фактичний керівник інформаційної служби телеканалу "Інтер", шеф відомої провокаторки Марії Столярової Ігор Шувалов був видворений українськими прикордонниками за межі України із забороною в'їзду терміном на 5 років", - написав Геращенко.

Як зазначається в повідомленні, "за оперативними даними, антиукраїнська діяльність Шувалова використовувалась спецслужбами Російської Федерації в активних заходах впливу по висвітленню спеціально підготовлених та резонансних відомостей через засоби масової інформації, зокрема з висвітлення у ЗМІ репортажів по звинуваченню керівництва нашої країни у військовому захваті влади у 2014 році та спланованої акції «Небесна сотня»".

"Також зазначений громадянин залучений до широкомасштабної акції щодо зриву євроінтеграційних та сучасних реформ в Україні та бере активну участь у проекті просування Росії, як єдиного нащадка «країни-переможця фашизму у Великій Вітчизняній війні» (а не в Другій світовій) та Росії, як уособлення сучасного антифашизму, провадиться в ідеологічних рамках «Георгіївські стрічки» та «Безсмертний полк»", - додав Геращенко.

Шувалов пов'язав заборону в'їзду із "міжвидовою боротьбою політиків"

Російський політтехнолог Ігор Шувалов називає абсурдним рішення про заборону в'їзду йому в Україну на 5 років.

Про це він заявив в коментарі "Українській правді".

"Нинішня метушня навколо мене пов'язана з міжвидової боротьбою українських політиків, з якими я добре знайомий і з якими в різний час співпрацював. Україна моя друга батьківщина, я її люблю і завжди бажав і бажаю їй добра і миру, тому нинішня заборона абсурдна", - сказав Шувалов.

"Своїм недоброзичливцям повідомляю: ми живемо в часі і в світі, в якому немає меж, немає місця нетерпимості до іншої точки зору і заборонам медіа та свободи слова", - додав він.

Джерело: УТ

Схожі новини