Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Києві горів Завод залізобетонних конструкцій

Постраждалих немає. Причина виникнення пожежі встановлюється.

У Києві в суботу, 15 квітня, пізно увечері вогнеборці ліквідували пожежу на території одного із столичних заводів по вулиці Будіндустрії, 7, повідомили у прес-службі ДСНС України.

Зазначається, що вогнеборці встановили, що загорання сталося у двоповерховій цегляній складській будівлі розміром 30х100 м, де зберігалися покрівельні матеріали (бітумна черепиця, ондулін, руберойд й інші) на горищному поверсі площею 250 кв. м, з розповсюдженням вогню на покрівлю на площу 100 кв. м.

За їхніми даними, пожежу вдалося локалізувати о 21:13 годині, запобігши при цьому розповсюдженню полум'я на всю площу будівлі, та о 21:26 - ліквідувати.

"На місці події працювало 52 людини особового складу підрозділів ГУ ДСНС України у м. Києві та 13 одиниць основної і спеціальної пожежно-рятувальної техніки", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що координацію гасіння загорання здійснювала оперативна група реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС України у м. Києві.

За інформацією служби, постраждалих немає. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Нагадаємо, 14 квітня у Києві сталася пожежа поблизу заводу "Електронмаш", розташованого на Кільцевій дорозі. Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини