Передплата 2024 «Добрий господар»

У центрі Києва на місці вибуху знайшли фрагменти вибухового пристрою

  • 11.04.2017, 09:05
  • 2 105

Під час вибуху ніхто не постраждав, поліція відкрила кримінальне провадження.

У Києві на вул. Володимирській, де вночі прогримів вибух, правоохоронці виявили фрагменти вибухового пристрою Про це повідомила прес-служба поліції Києва.

"До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення, що біля офісного приміщення невідомі кинули предмет, який вибухнув", - повідомили в поліції.

У результаті вибуховою хвилею було пошкоджено вікна та частково фасад двох будівель. Під час вибуху ніхто не постраждав.

"Під час обстеження території правоохоронці виявили деформовані фрагменти вибухового пристрою, які відправили для проведення експертизи. Працівники поліції відпрацювали територію з метою виявлення камер відеонагляду, а відтак підготували запити на вилучення їх записів. Проводяться оперативно-розшукові заходи для встановлення осіб, причетних до вчинення правопорушення", - ідеться в повідомленні.

Поліція відкрила кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

В Києві на Володимирській вночі пролунав вибух

Вибуховою хвилею винесло шибки в будинку, постраждало авто, яке стояло поряд.

У центрі Києва на вулиці Володимирській, 4 близько першої години ночі стався вибух. Про це повідомляє "Громадське".

"Вибуховою хвилею винесло шибки на першому поверсі будинку, там розміщені ресторани і банк. Без скла залишилися й автомобілі, припарковані поруч", - відзначають в повідомленні.

Разом з тим, dtp.kiev.ua повідомляє, що хвилею винесло шибки та частини фасаду в напівпідвальному поверсі, отримав пошкодження автомобіль "Рено". зазначається також, що осколки розлетілися на 25 метрів.

"Без займання, можливо, газовий балон", - ідеться в повідомленні.

Правоохоронці поки не дають коментарів про причину вибуху. Про постраждалих інформації немає.

Джерело: УТ

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень