Передплата 2024 «Добра кухня»

Порошенко відреагував на голосування у парламенті Нідерландів

  • 24.02.2017, 05:33
  • 2 413

Президент подякував парламентській більшості за "далекоглядну позицію та підтримку взаємовигідного проекту".

Президент України Петро Порошенко позитивно оцінив рішення Нижньої палати парламенту Нідерландів про ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом. Про це він написав у Facebook, передає УТ.

«Вітаю рішення Нижньої Палати Парламенту Нідерландів щодо ратифікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС. Дякую Марку Рютте та парламентській більшості за далекоглядну позицію та підтримку взаємовигідного проекту. Очікуємо на рішення Сенату», - зазначив президент.

У Єврокомісії прокоментували голосування у Нідерландах щодо ратифікації асоціації Україна-ЄС

Для завершення ратифікації документ має бути затверджений також Верхньою палатою палатою парламенту Нідерландів.

У Єврокомісії привітали схвалення нижньою палатою парламенту Нідерландів законопроекту щодо ратифікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС. Про це написав у Twitter єврокомісар з європейської політики сусідства та переговорів про розширення Йоханес Хан.

"Вітаю позитивне голосування нідерландської Палати представників за Угоду про асоціацію Україна-ЄС. Це крок у правильному напрямку!", - наголосив єврокомісар.

У Нідерландах хочуть зобов’язати Україну підписати додатковий документ щодо асоціації з ЄС

Сьогодні відбудеться голосування за законопроект з пропозицією ратифікувати Угоду про асоціацію Україна-ЄС.

У парламенті Нідерландів запропонували зобов’язати Україну підписати додатковий політичний документ стосовно угоди про асоціацію Україна-Європейський Союз.

Відповідна пропозиція авторства лідера Соціалістичної партії Нідерландів Гаррі ван Боммеля внесена до порядку денного нижньої палати парламенту. Вона буде розглядатися сьогодні відразу після голосування за урядовий законопроект щодо ратифікації угоди про асоціацію Україна-ЄС.

Нижня палата парламенту Нідерландів схвалила ратифікацію угоди про асоціацію України з ЄС

Депутати проголосували за ратифікацію.

Нижня палата парламенту Нідерландів проголосувала за ратифікацію угоди про асоціацію Україна-ЄС. Про це повідомив брюссельський кореспондент Радіо Свобода Рікард Йозвяк.

«Залишилось голосування в сенаті», - додав він.

Для завершення ратифікації угоди про асоціацію Україна-ЄС відповідний закон має бути затверджений верхньою палатою парламенту.

Схожі новини