Передплата 2024 «Добрий господар»

Тягнибок під стінами Верховної Ради озвучив вимоги протестувальників

  • 22.02.2017, 12:02
  • 2 626

Голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок під час мітингу перед Верховною Радою у середу озвучив вимоги протестувальників до влади.

Про це повідомляє Укрінформ.

За словами Тягнибока, перша вимога - "ніякої торгівлі з окупованими територіями, ніякої торгівлі на крові".

Крім того, він закликав парламент не продавати стратегічних підприємств і в жодному разі не дозволяти продаж землі.

При цьому Тягнибок закликав народних депутатів ухвалити законопроект про пропорційні вибори за відкритими списками, законопроект про імпічмент Президенту, відкликання депутатів, чиновників, суддів і обрати новий склад ЦВК.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні в Києві представники "Національного корпусу", ВО "Свобода" і Правого сектора проводять марш, у якому беруть участь близько 10 тисяч осіб. Порядок забезпечують близько 6 тисяч поліцейських. Учасники маршу під стінами Верховної Ради запалили димові шашки та фаєри.

Мітинг під Верховною Радою: в хід пішли димові шашки

Мітингувальники під ВР застосували димові шашки. Площу перед Радою затягнуло димом.

Фото подій виклала у Фейсбуці журналіст Ольга Федорченко.

Близько 10 молодиків з закритими обличчями у шапках з написом «Національний корпус» запалили димові шашки та тримали файєри біля охорони, що обороняє стіни Верховної Ради повідомляє кореспондент Укрінформу з місця події. Молодики не виголошували жодних гасел та не провокували охоронців. Наразі марш проходить без заворушень.

Рух по вулиці Грушевського перекрито.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні у Києві проходить акція «Марш Національної Гідності». Нещодавно 7-тисячна колона мітингувальників прийшла під стіни ВР.

Схожі новини