Передплата 2024 «Добрий господар»

Новий очільник Нацполіції різко прокоментував перестрілку у Княжичах

  • 09.02.2017, 10:04
  • 2 701

Стрілянина трапилась під час проведення правоохоронцями спецоперації, їх дії Сергій Князєв назвав непрофесійними.

Новопризначений голова Нацполіції Сергій Князєв назвав перестрілку у Княжичах "трагедією та катастрофою". Про це він повідомив в ефірі програми "Лівий берег".

"Все що зробила поліція — вже все зробила. Люди вбиті, вдови вдома. Все, що можна було порушити, вся ситуація, яка привела до такого печального фіналу уже є "де-факто". Все, крапка. Далі Генеральна прокуратура розставляє все на свої місця",- сказав він.

Князєв нагадав, що у поліції провели службове розслідування щодо перестрілки у Княжичах, результати якого передали слідчим ГПУ.

На запитання про те, що він думає про інцидент у Кнжяичах, Князєв відповів: "Це катастрофа, це трагедія... Це в тому числі і непрофесіоналізм".

Князєв: "Українці мають відчувати, що вони у безпеці"

Основним завданням очільника Нацполіції, стане "непримиренна боротьба зі злочинністю та продовження реформ.

Новий голова Національної поліції Сергій Князєв пообіцяв, що за його керівництва поліція впорається з усіма внутрішніми й зовнішніми викликами, які стоять нині перед Україною.

Про це він заявив, виступаючи на засіданні уряду в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Переконаний, що ми впораємося з тими викликами сьогодення, які поставили перед нами і внутрішній, і зовнішній агресор", - сказав Князєв.

"Ми (поліція - ред.) повинні показати результат, за який не буде соромно перед громадянами нашої держави, вони потім подякують або скажуть "Ні!". На вулицях має запанувати спокій. Українці повинні відчувати себе у безпеці у власних оселях", - наголосив новопризначений голова Нацполіції.

Новий глава Нацполіції Князєв назвав свої головні завдання

Новопризначений головою Нацполіції України Сергій Князєв назвав своїми пріоритетами боротьбу зі злочинністю та впровадження реформ.

Про це Князєв сказав під час засідання уряду, передає Еспресо.TV.

"Непримиренна боротьба зі злочинністю та продовження реформ - це основні завдання переді мною та понад 100-тисячним колективом. Ми повинні результат, за який не буде соромно перед громадянами. На вулицях має панувати спокій. Служити та захищати - основний принцип Національної поліції", - сказав Князєв.

Генерал поліції Сергій Князєв працює в карному розшуку з 1995 року, пройшов шлях від оперуповноваженого в Білій Церкві до начальника управління карного розшуку в Київській області. Також Князєв очолював обласні управління поліції в Закарпатській і Рівненській областях, працював у Київській та Донецькій областях.

Уряд призначив главу Нацполіції

Кабмін призначив главою Нацполіції начальника кримінального розшуку Князєва.

У середу, 8 лютого, Кабінет міністрів України призначив на посаду голови Національної поліції начальника департаменту карного розшуку Національної поліції Сергія Князєва.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду одноголосно.

Кабінет міністрів затвердив Сергія Князєва на посаді глави Нацполіції

Про це повідомляє Еспресо.TV.

"Дуже важливий послужний список Сергія Миколайович. Все життя в карному розшуку, на передовій у боротьбі зі злочинністю", - сказав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Рішення про призначення Князєва на засіданні уряду ухвалили одноголосно.

Додамо, що відбір глави Нацполіції складався з 5 етапів, розпочавшись 15 грудня і закінчившись 4 дні тому.

На першому етапі було подано 64 заяви, з яких спочатку обрали 10 кандидатів, а потім - 3.

Схожі новини