Передплата 2024 ВЗ

Тука повідомив про смерть "начальника міліції" "ЛНР"

  • 04.02.2017, 00:29
  • 3 551

Також повідомляється, що терористи оголосили 5 лютого днем жалоби.

На окупованій Луганщині загинув начальник управління так званої "міліції ЛНР" Олег Анащенко. Про це в Facebook повідомив заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука, передає УП.

«Продовжується зачистка серед «наших мальчиков»: в Луганську ліквідовано "головного мєнта Еленеріі», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що терористи оголосили 5 лютого днем жалоби.

Бойовики звинуватили в підриві авто в Луганську українські спецслужби

Від вибуху в Луганську загинув "начальник управління міліції ЛНР".

"Оборонне відомство" терористичної організації "ЛНР" вважає, що підрив автомобіля в Луганську, в результаті якого загинув "начальник управління Народної міліції" Олег Анащенко, був здійснений співробітниками українських спецслужб.

Про це ресурсу бойовиків "Луганський інформаційний центр" заявив "офіційний представник Народної міліції" Андрій Марочко, передає УП.

"Імовірно, теракт здійснений українськими спецслужбами з метою дестабілізації обстановки в Республіці", - сказав він.

"Замовників і виконавців цього жахливого терористичного акту ми обов'язково знайдемо, і вони понесуть заслужене покарання", - запевнив Марочко.

Від вибуху в Луганську загинув "начальник управління міліції ЛНР"

В результаті вибуху автомобіля в центрі Луганська в суботу загинув "начальник управління Народної міліції" терористичної організації "ЛНР" Олег Анащенко.

Про це повідомляє ресурс бойовиків "Луганський інформаційний центр" з посиланням на "прес-службу Народної міліції".

Там назвали вибух терактом, передає УП.

"4 лютого в 07.50 на вулиці Краснознаменній у районі кварталу Мирний в результаті терористичного акту - підриву автомобіля - убитий начальник управління Народної міліції ЛНР полковник Анащенко О. В.", - йдеться в повідомленні.

У підірваному автомобілі, крім Анащенка, перебувала ще одна людина, вона також загинула.

Раніше джерело в "силових структурах Луганська" повідомило російському агентству РИА Новости, що близько 8 ранку пролунав вибух на одній з вулиць в районі центру міста. Очевидці повідомили, що підірваний позашляховик марки Toyota.

Схожі новини