Передплата 2024 ВЗ

Суд дав дозвіл на затримання Януковича у справі про викрадення митрополита Драбинка

  • 07.01.2017, 23:11
  • 1 829

Також дозволили затримати колишнього міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка та колишнього начальника столичної міліції Валерія Коряка.

Печерський райсуд Києва дозволив затримати екс-президента України Віктора Януковича у справі про незаконне позбавлення волі помічника предстоятеля УПЦ Московського патріархату Олександра Драбинка. Відповідне рішення опубліковано в Єдиному державному реєстрі судових рішень, передає УТ.

Повідомляється, що суд по цій справі дозволив затримати Януковича, колишнього міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, а також колишнього начальника столичної міліції Валерія Коряка. Всі вони підозрюються в незаконному позбавленні волі Олександра Драбинка, який був помічником покійного глави УПЦ МП Володимира.

Зазначимо, ще одним підозрюваним у цій справі є нардеп Вадим Новинський.

У грудні 2016 року стало відомо, що у справі викрадення Драбинка Генеральна прокуратура оголосила про підозру п’ятьом фігурантам. З-поміж них — екс-президенту Віктору Януковичу, міністру внутрішніх справ Олександру Захарченку та начальнику київської міліції Валерію Коряку.

Схожі новини