Передплата 2024 «Добра кухня»

Поліція просить допомогти у пошуку винуватців смертельної ДТП в Одесі

  • 27.10.2016, 14:06
  • 2 973

Стало відомо, хто влаштував смертельну ДТП в Одесі напередодні ввечері.

Про це у своєму Facebook повідомив місцевий активіст "Автомайдану" та "Дорожнього контролю".

"22 роки, 3 трупи, хлопець до успіху йшов", — написав він, опублікувавши фото водійських прав.

В автомобілі BMW X5, який ввечері 26 жовтня влаштував криваву ДТП в Одесі знайшли два водійські посвідчення.

Одне посвідчення було видано на ім’я 22-річного Магомеда Берсанова, а інше на ім'я Валерія Ганченка.

Водій і його пасажир втекли.

Правоохоронці розшукують винуватців і просять всіх, кому що-небудь відомо про їхнє місце перебування повідомляти в поліцію.

В Одесі водій BMW врізався у "Москвич", збив людей на зупинці і поранив ножем свідка

Винуватець аварії втік із місця події.

Увечері 26 жовтня в Одесі на перехресті вулиць Велика Арнаутська і Заславського сталася ДТП, внаслідок чого загинули двоє людей, і троє серйозно постраждали (двоє у важкому стані потрапили в лікарню). Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції, передає УТ.

Сліди на асфальті і свідчення очевидців дозволили відновити картину трагічного ДТП. По всій видимості, в районі дев'ятої години вечора автомобіль BMW на великій швидкості рухався по Великій Арнаутській та на перехресті з Преображенської здійснював перестроювання з крайнього лівого ряду вправо. Не впоравшись з керуванням і не розрахувавши дистанцію, водій зіткнувся з вантажним пікапом на базі «Москвича» (Іж-2717), який рухався в попутному напрямку. В результаті удару у пікапа відвалилося праве переднє колесо, машина за інерцією пролетіла кілька десятків метрів і врізалася в дерево, що вартувало життю водієві і пасажирові.

Зазначається, що від удару у «Москвича» відлетіло праве переднє колесо, зараз воно лежить біля стіни будинку. Некерована машина пронеслася ще метрів 30 і врізалася в дерево. Дах багажника лежить поруч.

BMW від удару також не впорався з керуванням, пішов вправо, вилетів на тротуар в районі тролейбусної зупинки, зачепив лівим бортом стовп рекламної конструкції і вдарився в стіну будинку під гострим кутом. При цьому некерована машина збила як мінімум трьох осіб і зруйнувала частину фасаду. Водій і двоє пасажирів ледь вийшли з машини (очевидці вважають це ознакою алкогольного сп'яніння, хоча причиною можуть бути і травми, отримані при аварії). Перехожі намагалися їх затримати; один з тих, хто був в машині, застосував холодну зброю і поранив одну людину (наразі госпіталізована), після чого всі троє зникли з місця події.

Згодом стало відомо, що крім зіткнення машиною, BMW збило трьох людей, які очікували транспорту на зупинці. Постраждалі госпіталізовані. Одна дівчина без свідомості, юнак з відкритим переломом ноги. Третього потерпілого діставали з підвалу, куди його відкинуло від удару. Разом з водієм BMW в машині було двоє пасажирів. Інформація про поранення перехожого винуватцем аварії підтверджується очевидцями.

У БМВ було двоє людей, які почали втікати з місця події. Свідки стверджують, що обидва мали ознаки алкогольного сп'яніння. Один з очевидців аварії - чоловік 1985 р.н. - спробував їх затримати, однак винуватці ДТП завдали йому кількох ударів ножем. Чоловіка також доправили в лікарню.

Зараз винуватців ДТП розшукують.

На місці події виявили пістолет "Форт 12", імовірно, травматичної дії, який був украдений у Києві, і документи водія.

Фото: Думская

Схожі новини