Передплата 2024 ВЗ

Скандальним миколаївським мажорам оголосили про підозру у хуліганстві

  • 01.09.2016, 16:00
  • 5 266

У Миколаєві двом дебоширам, які влаштували бійку в центрі міста, сьогодні оголосили про підозру у хуліганстві.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації поліції Миколаївської області, 1 вересня підозрювані прибули до слідчого підрозділу для проведення процесуальних дій і ознайомлення з матеріалами кримінального провадження.

«Їм оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України «Хуліганство», яке карається обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років», - повідомили в поліції.

На розгляд суду направлено матеріали про обрання стосовно чоловіків запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Миколаївський мажор, якого не затримала поліція, возить контрабанду в Крим

Геннадій Сімов, який влаштував дебош в центрі Миколаєва, і якого не затримала поліція, займається контрабандою.

Про це повідомив голова ради волонтерів при Міноборони Давид Арахамія у Facebook.

"Виявляється Геннадій Симов торгує кондитеркою в місті тільки номінально, основні гроші заробив на контрабандному перевезенні товарів з Криму і в Крим. Зараз збираємо інформацію про незаконну господарську діяльність Геннадія Симова і компаній, пов'язаних з ним для передачі в органи ДФС і прокуратури", - написав він.

Арахамія також подякував чоловіку, який зняв інцидент на відео.

"Також як і раніше, шукаємо автора відео, якому хочу зробити особистий подарунок і готовий клопотати про винесення йому подяки від імені керівництва міста. Таких сміливих людей необхідно максимально захищати і заохочувати", - наголосив він.

У Нацполіції обіцяють звільнити копів, які не втрутились у конфлікт у Миколаєві

Усі патрульні поліцейські, які проявили бездіяльність під час конфліктної ситуації в центрі Миколаєва в ніч на 30 серпня, будуть звільнені.

Про це заявив начальник Департаменту патрульної поліції України Євген Жуков, повідомляє прес-служба Нацполіції, передає Еспресо.

Він зазначив, що наразі триває службове розслідування.

"Ті екіпажі, які були присутні, саме "присутні", не вдаючись до жодних дій, окрім як збирання всього цього бруду на нашу адресу, на адресу патрульної поліції всієї України, - будуть звільнені безповоротно разом з горе-командиром. По цій ситуації покарання понесуть усі причетні співробітники", - пообіцяв Жуков.

Один із миколаївських мажорів — родич скандального депутата від БПП

У соцмережах продовжують активно обговорювати пригоду з мажорами у Миколаєві, що трапилась уночі проти 30 серпня.

Зокрема, користувачі стверджують, що на відео безладів присутня Аліна Сімова-Хлань.

Зауважимо, що Сергій Хлань уже неодноразово потрапляв у різноманітні скандали.

Так, на початку лютого 2016 року його син Владислав оприлюднив у соцмережі "скромні" умови, в яких він живе — хлопець опублікував світлини батьківського особняку в "Царскому селі" та дві розкішні машини: Toyota Camry та Range Rover. Вартість останньої складає щонайменше 4,7 мільйона гривень.

А його батько їздить на Porsche Panamerа за 5 мільйонів гривень.

Крім того, минулоріч відзначився і сам Сергій Хлань — мережу шокувало відео, на якому на сесії Каховської міськради (Херсонська осбласть) депутат Сергій Хлань б’є іншого слугу народу Павла Філіпчука палкою ковбаси.

Мережу сколихнуло відео з бездіяльністю миколаївських поліцейських

У мережі обговорюють відео, на якому в Миколаєві кілька поліцейських не можуть приборкати двох дебоширів.

Відео було оприлюднено в мережі Youtube 30 серпня, передає УП.

Воно викликало бурхливу реакцію в соцмережах. Користувачі обурюються бездіяльністю поліцейських. Зокрема, своє обурення вже висловили народний депутат Борислав Береза, радник президента Юрій Бірюков і радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

На відео події розгортаються у пізній час в Миколаєві, де двоє дебоширів напали на таксиста. На виклик прибули як мінімум дві машини патрульної поліції. На місці інциденту зібралися перехожі миколаєвці, які вимагали затримати дебоширів.

Схожі новини