Передплата 2024 ВЗ

Лагард: "Розмова з Порошенком була конструктивною"

  • 11.02.2016, 08:27
  • 1 841

Директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард назвала розмову з президентом Петром Порошенко щодо її різкої заяви про ситуацію в Україні конструктивною.

Про це йдеться в заяві Лагард.

"У мене було конструктивне обговорення з президентом Петром Порошенко щодо питання, порушеного в моїй заяві для преси сьогодні вранці", - йдеться в заяві, опублікованій увечері 10 лютого.

"Президент запевнив мене у своїй незмінній прихильності до реформ, зокрема, в сфері вдосконалення державного управління та боротьби з корупцією", - повідомила голова фонду.

Також Лагард і Порошенко домовилися про "пріоритетні заходи для забезпечення оперативного прогресу", які допоможуть Україні "утриматися на шляху надійного і сталого зростання".

Раніше директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард заявила, що МВФ може зупинити підтримку України. Після цього у неї відбулася телефонна розмова з президентом України Петром Порошенком. Він зазначив, що Україна продовжить реформи, незважаючи на кризу у відносинах між урядом та парламентською коаліцією.

Президент наголосив на необхідності перезавантаження Кабінету Міністрів без дострокових парламентських виборів, які лише поглиблять політичну кризу та погіршать умови для проведення реформ.

Схожі новини