Передплата 2024 «Добрий господар»

Мітингувальники під Радою кинули в силовиків бойовою гранатою

  • 31.08.2015, 14:50
  • 2 238

Протестувальники під Верховною Радою використали вибухові пакети і бойову гранату, поранено кілька десятків міліціонерів.

Про це повідомляє "Українська правда".

За словами радника глави МВС Антона Геращенка в військовослужбовців, які охороняють Верховної Ради, кинули бойову гранату.

"Кілька військовослужбовців Національної Гвардії отримали важкі поранення. Їх життя в небезпеці. МВС здійснює першочергові дії з пошуку та затримання провокаторів", - напиcав Геращенко у себе в Facebook.

фото: twitter.com/OksanaDenysova
фото: twitter.com/OksanaDenysova

Також, за словами очевидців серед постраждалих також є журналісти. Постраждалих забирають до лікарні на машинах поліції та "швидких".

За останніми даними, від вибуху постраждали також і цивільні люди. Наразі відомо про близько 30 поранених.

Щоб вивезти усіх поранених до лікарні не вистачає "швидких допомог", тому частину із них вивозять на машинах нової поліції, частину у багажниках.

Як повідомив голова Київської міської держадміністрації Віталій Кличко, один із правоохоронців, які постраждали у заворушеннях, помер.

Водночас, у київському управління МВС не мають інформації про загибель правоохоронців.

"Я поки що не можу цього підтвердити. Ми не маємо такої інформації" , - сказала "Українській правді" прес-секретар київської міліції Оксана Блищик.

Схожі новини