Передплата 2024 ВЗ

Продовжив подорож у... багажнику власної автівки

Розбійники жорстоко познущались з безногого інваліда

Після курсу реабілітації в одній із лікарень Тернопільщини 40-річний інвалід першої групи (пересувається на протезі) з Буковини на власній автівці повертався додому. Дорогою автомобіль зупинили троє молодиків, які попросили підвезти їх до Збаража. Не встигла машина проїхати і ста метрів, як пасажири накинулися на водія.

Один із нападників почав душити водія та примусив його зупинити машину. Після чого троє негідників жорстко побили одноногого інваліда, витягли з його кишень гаманець з грошима та документи, а самого зачинили в багажнику.

Один із зловмисників сів за кермо автівки. Та, не маючи навиків керування з пристосованою до потреб інвалідів автівкою, молодик не впорався з керуванням і врізався у земляний насип. Автівка із пошкодженим капотом заглухла, й зловмисники чкурнули подалі від неї.

Перебуваючи тим часом у металевій пастці, власник машини почав задихатися. Розуміючи, що допомоги чекати немає від кого, інвалід зібрав останні сили й неймовірними зусиллями (згодом не міг пригадати, як саме це зробив) спромігся вивалитися з багажника на дорогу. Буковинцю пощастило. Поруч проходила група рибалок. Вони звернули увагу на скривавлену людину, яка сиділа біля розбитого автомобіля на дорозі. Хлопці викликали на місце події міліцію.

Правоохоронці затримали розбійників “по гарячих слідах”. З’ясувалося, повідомили в секторі зв’язків з громадськістю УМВСУ в Тернопільській області, що напад на інваліда вчинили три молодики зі Збаразького району. Старшому з них — 27, молодшому — 21 рік.

Схожі новини