Передплата 2024 ВЗ

«Афганець» діяв, як на війні

Сумний досвід охоронців “Каравану” нічого не навчив їхніх колег. Чимало приватних сек’юриті, затримавши за щось людину, продовжують з неї знущатися. Черговою жертвою власного самоуправства став охоронець агрофірми, що орендує озеро у Фастівському районі Київської області...

На ОЗЕРО, яке агрофірма орендує для вирощування риби, навідався на риболовлю місцевий хлопчина. Рибалку затримали охоронці агрофірми та, щоб відбити бажання від подальших “набігів”, добряче потовкли його. Побитий хлопчина, повернувшись додому, розповів про свої негаразди батькові й дядькові.

Помститися за племінника вирішив його 49-річний дядько, який брав участь в Афганській війні. Близько 23-ї години він з мисливською рушницею в руках підкрався до сторожки охоронців і кілька разів вистрелив у вагончик. З нього вибігли кілька охоронців і почали переслідувати “афганця”. Той забіг у першу хату, що трапилася по дорозі, зачинився зсередини і попередив: “Не наближайтеся, буду стріляти!”.

Охоронці оточили будинок, один з них почав виламувати двері. Тільки вони відчинилися, пролунав постріл: 34-річний охоронець впав убитий пострілом впритул.

Коли на місце події прибули міліціонери, розповіли у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВСУ у Київській області, “афганець” був ледь живим. Його копали ногами охоронці, щоб помститися за загибель колеги. З переломами рук та ребер “афганця” госпіталізували до лікарні, де він наразі перебуває під міліцейською охороною.

Тим часом слідчі дають правову оцінку не лише смертельному пострілу, а й діям охоронців агрофірми, які покалічили “афганця”.

Схожі новини