Передплата 2024 «Добра кухня»

Депутатські руки як не золоті, то платинові...

  • 09.11.2012, 02:00
  • 1 307

Коштовних годинників, які парламентські товстосуми міняють, як шкарпетки, на двотомний каталог вистачить. Поповнили фотоколекцію депутатської розкоші часоміри «регіоналів» Віталія Хомутинніка (на фото внизу) та Сергія Клюєва. Дорогі «прибамбаси» вартістю понад 300 тисяч доларів потрапили під приціл фотографа Влада Соделя на першому після виборів парламентському засіданні.

На руці віталія хомутинніка красувався колекційний F.P. Journe Tourbillon Souverain. У цьому часомірі, який серед наручних годинників вважають еталоном точного часу, — уся найкоштовніша частина таблиці Менделєєва. Корпус — з платини (зі сапфіровою задньою кришкою), механізм — із червоного золота. Коштують такі моделі, як престижне авто: 126-174 тисячі доларів.

Брат секретаря Ради нацбезпеки й оборони Сергій Клюєв теж «півкоролівства» на ремінці носить. Його Breguet Classique Tourbillon Chronograph хоч і скромніший за часомір Хомутинніка (без платини і сапфірових деталей), але коштує — дай Боже: від 90 тисяч до 140 тисяч «зелених».

Схожі новини