Передплата 2024 «Добра кухня»

Україну відвідає правнучка Фройда

Наступного тижня до Львова приїде правнучка відомого психіатра, психолога Зиґмунда Фройда – Лючія МакАдам Фройд. Вона презентуватиме свою виставку робіт “Ігри розуму”, яка триватиме до 5 грудня. Родичка Фройда побуває вперше в Україні.

Вона є дочкою одного із найвисокооплачуваніших художників сучасності Люсьєна Фройда. Народилась у Лондоні (Британія), навчалась у Вімблдонській школі мистецтв, а також у Королівській академічній школі. Лючія виставляла свої роботи у Mayfair Art Club, Mall Galleries, Originals Contemporary Printmaking Show та the Royal Academy Schools. Роботи правнучки Фройда продають на найбільших аукціонах Christies, Bonhams та Sotheby’s.

Як сказала Лючія МакАдам Фройд, картини з назвою «Ігри розуму» мають подвійне значення. «У буквальному сенсі — це інтелектуальні ігри (шахи чи покер). Проте тут є також прихований і глибший зміст. Йдеться про ігри, в які люди грають у житті, — зазначила правнучка Фройда. — Спеціально для цієї виставки я обрала техніку монопринту, оскільки саме вона якнайкраще гармоніює з темою. Перш ніж виготовити зображення, потрібно як слід все продумати, спланувати і оцінити — так само, як потрібно вирахувати ризик в інтелектуальній грі».

Схожі новини