Передплата 2024 «Добра кухня»

У навколосвітню подорож – на мотоциклі

46-річний байкер «сколесить» за два роки понад 100 країн

П’ять континентів, 102 країни світу, понад 150 тисяч кілометрів — це далеко неповна арифметика навколосвітньої подорожі, в яку стартував севастопольський байкер із 30-річним стажем Віктор Губрієнко. В Україну мандрівник-екстремал повернеться не раніше, ніж через два роки.

До двоколісного заїзду навколо світу Віктор Губрієнко готувався майже рік. Розробляв маршрут, «загартовував» свого залізного коня, виробляв необхідні документи, візи.

Стартував екстремал у Києві. Пром­чавши з вітерцем Європою, цю частину свого маршруту Віктор Губрієнко завершить у Португалії. А далі — м’яка посадка на Африканському континенті (туди мандрівник добиратиметься літаком), і знову — подорож на байку, аж до ПАР. «Потім — переліт в Аргентину, звідти — на крайній південь, — каже Віктор Губрієнко. — Далі: через обидві Америки — на крайню північ Аляски. Потім — Японія, Китай, Океанія, Австралія, Індія, Афганістан, Пакистан...».

Здійснивши свою першу навколосвітню подорож, Віктор Губрієнко планує пов­торити турне ще двічі — тільки за іншими маршрутами.

Схожі новини