Передплата 2024 «Добра кухня»

Без шкіряного сидіння для унітаза Лопес не співатиме

Латиноамериканська співачка з легендарною задницею Дженніфер Лопес готує Київ до свого приїзду. За місяць до свого концерту, який відбудеться в українській столиці 13 листопада, поп-діва, яка славиться своєю вибагливістю, надіслала організаторам райдер. Вимоги зірки виписані на 25 сторінках, п’ять з яких присвячені їжі.

Дженніфер Лопес до України їде у повному родинному складі: у компанії своєї матері Гваделупи, 4-річних двійняток Емми і Макса і нареченого Каспера Смарта. Виконавиця не обходиться і без обслуговуючого персоналу, разом з нею в Київ летить команда з 85 осіб. Всі разом вони окупують два поверхи готелю.

Для себе зіркова діва замовила двокімнатний люкс, у якому мають бути м’які меблі, шафа для одягу, телевізор, сейф, міні-бар, Wi-Fi, двоспальне ліжко, чотири дзеркала у повний зріст та... шкіряне сидіння для унітаза. Зважаючи на те, що свою п’яту точку Джей Ло страхує на мільйони, то без шкіряного сидіння їй, звісно, не обійтися... До того ж готель має забезпечити стіни такого кольору, який забажає Лопес. Їх мають за тиждень до приїзду Ло перефарбувати в обраний нею колір.

Умови у гримерці мають бути не менш зіркові. За лаштунками співачці необхідна велика гримерка, меблі сірого кольору та чи не всі можливі чудеса техніки: телевізор, відеомагнітофон, DVD & CD-плеєр, переносний магнітофон, кавоварка, чайник з гарячою водою, тостер, мікрохвильовка, два вентилятори... А також чотири кришталеві попільнички, чорні та білі рушники.

Окремим пунктом у райдері прописані побажання щодо квітів: білі лілеї і троянди повинні прикрашати усі приміщення, де перебуватиме виконавиця. Букети слід міняти тричі на добу. Пересуватися містом поп-діва буде у кортежі чорних Range Rover.

Смаколикам красуня присвятила п’яту частину своїх вимог. Протягом дня їй життєво необхідні: нарізка салямі, делікатесна шинка з індички, швейцарські та американські сири, батон білого хліба і свіжий кубинський хліб. З фруктів — манго, зелений виноград без кісточок, ананас, солодка диня, кавун, полуниця, а з овочів — морква, селера, броколі, помідори чері. Секрет специфічності фігури Лопес, можливо, криється у її любові до солодощів. Артистка лише у гримерку замовила шоколадні цукерки “M&M’s”, міні-снікерси, м’яке шоколадне печиво, упаковку соняшникового насіння та картопляних чіпсів зі сметаною і цибулею, сирних паличок і крекерів. А от під час сніданку Дженніфер, на відміну від концертного часу, висококалорійною їжею не зловживає. Вона снідає яйцями, млинцями, злаковими продуктами, кавою, свіжими соками та соєвим молоком.

Схожі новини