Передплата 2024 ВЗ

Шустер влаштує кандидатам оглядини за 80 тисяч гривень

80 тисяч гривень (не враховуючи податків) офіційно потрібно буде заплатити кандидатам у народні депутати, які виявлять бажання взяти участь у новій політичній дискусійній програмі Савіка Шустера (на фото).

Телепроект, який стартує 16 вересня і триватиме до 25 жовтня, присвячений парламентським виборам. Програму транслюватимуть із київської студії на найбільш рейтингові регіональні телеканали. Кошти для участі у ток-шоу повинні бути сплачені з виборчого фонду кандидата у нардепи. Очікується, що у кожній програмі братиме участь 8-12 кандидатів. У студії також будуть присутні 50 жителів тієї області, де йде на вибори той чи інший політик. На думку ведучого, з допомогою цього телепроекту рядові українці зможуть скласти об’єктивне уявлення про тих, хто балотується у парламент.

«Оскільки поки що нема Суспільного телебачення, українські глядачі не мають можливості платити за об’єктивність. Тому ми просимо політичні партії брати участь у фінансуванні цього проекту, — заявив Савік Шустер. — У нашій об’єктивності ні у кого нема сумнівів».

Схожі новини