Передплата 2024 «Добра кухня»

Ломаченко взяв верх над Рігондо технічним нокаутом

  • 10.12.2017, 09:27
  • 3 841

Українець Василь Ломаченко провів черговий успішний захист чемпіонського пояса за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO) у другій напівлегкій вазі.

У Нью-Йорку наш співвітчизник впевнено побив кубинця Гільєрмо Рігондо, який не знав раніше поразок на профі-рингу.

Після першого раунду, в якому чемпіон світу провів розвідку боєм, віддавши центр рингу супернику, український боксер поступово збільшив швидкість ударів.

Кубинський боєць намагався уникнути швидкого темпу, тому намагався входити в клінч, а то й зовсім використовував брудні прийоми: тримав опонента за потилицю або руку.

Ломаченко не піддавався на провокації і тільки посилював швидкість ударів, в результаті чого Рігондо пішов у глухий захист.

Після шостого раунду кубинець відмовився вийти на ринг, посилаючись на пошкодження лівої руки. Тим самим український боксер здобув свою 10-ту перемогу на профі рингу та в четвертий раз захистив титул WBO.

Слід зазначити, що це вже четвертий поспіль бій, у якому суперники відмовляються від подальшого продовження бою з Ломаченком. Раніше перед українцем аналогічним чином капітулювали ямаєць Ніколас Волтерс, американець Джейсон Соса та колумбієць Мігель Маррьяга.

Після бою Порошенко по телефону привітав Ломаченка з перемогою

Президент України Петро Порошенко привітав Василя Ломаченка з перемогою над Гільєрмо Рігондо, на прізвисько Шакал.

Фото, як Василь розмовляє з Порошенком, виклав у мережу виконавчий директор Top Rank Бред Джейкобс.

Очевидно, що у другій напівлегкій вазі українцеві більше робити нічого. Менеджер Ломаченка Егіс Клімас ще перед боєм з кубинцем заявив, що наш боксер планує переходити у наступну — легку вагу (до 61,2 кг). Можливо там дворазовий олімпійський чемпіон нарешті найде достойних конкурентів - зірок дивізіону американця Майкі Грасія та венесуельця Хорхе Лінареса.

Черговий бій Василя Ломаченка завершився розчаруванням. І винен у цьому не український боксер, а його суперники. Промоутери Ломаченка спробували знайти зіркового суперника для українця у іншій вазі, але навіть зірковий Рігондо виявився не тим боксером, який створив "Хай-теку" проблеми.

Схожі новини