Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Збірна України перемогла в товариському матчі Словаччину

  • 11.11.2017, 10:13
  • 4 749

Збірна України з футболу обіграла з рахунком 2:1 в товариському матчі команду Словаччини.

Українці пропустили першими на 10-й хвилині, коли відзначився Лукаш Штетіна. Проте ще до перерви команда Андрія Шевченка відігралася зусиллями Андрія Ярмоленка. Перемогу нашій команді на 54-й хвилині приніс Євген Коноплянка.

Матч проходив в п'ятницю на стадіоні "Арена Львів" у Львові.

На дев'ятій хвилині рахунок у цій зустрічі відкрив захисник словаків Лукаш Штетина. В кінці першого тайму Андрій Ярмоленко зрівняв рахунок. А на 54-й хвилині Євген Коноплянка забив гол, який у підсумку став переможним для підопічних Андрія Шевченка.

Збірна Словаччини, як і команда України, не змогла пробитися на чемпіонат світу 2018 року в Росії. Словаки стали найгіршою командою серед тих, які зайняли другі місця в своїх відбіркових групах, і не змогли завоювати право грати в стикових матчах. Україна, як відомо, фінішувала на третьому місці в своїй групі, пропустивши вперед Ісландію і Хорватію.

Шевченко залишився задоволений якістю гри і результатом у матчі зі Словаччиною

Збірна України у Львові здобула вольову перемогу над Словаччиною з рахунком 2:1 в рамках товариського матчу.

"Арена Львів" не підвела, футболісти грали з хорошим настроєм і створили достатньо моментів. Могли реалізувати більше.

Що стосується новачків, то ми будемо поступово вводити кожного гравця у збірну, вони мають ознайомитися з нашою тактикою, стратегією, принципами гри. Всі з задоволенням приїжджають, ставляться дуже серйозно і з розумінням", - заявив Шевченко в ефірі телеканалу "Футбол 1".

"Збірна повинна відображати волю до перемоги завжди. Хотілося б завершити рік на іншій ноті, але будемо радіти і цій перемозі теж, тому що важливо добиватися результату і в таких матчах.

Просив хлопців відпрацювати в цій грі, тому що Словаччина може нам випасти у відборі. Треба завжди намагатися перемагати, щоб показати свою силу і характер, і нам сьогодні це вдалося. Задоволений і результатом, і якістю гри. В деяких моментах могли зіграти і краще, але нічого ідеального не буває".

Нагадаємо, під керівництвом тренерського штабу Андрія Шевченка національна збірна вперше зайняла 3-е місце у відборі до чемпіонату світу-2018 і не потрапила навіть в стикові матчі. На турнір в Росії також не змогли пробитися і словаки.

Наставник Словаччини відзначив фантастичну атмосферу на "Арені Львів"

Головний тренер збірної Словаччини Ян Козак прокоментував поразку від збірної України.

"Фантастична атмосфера, фантастичний настрій і ставлення гравців на матч. Все чудово, крім того, що ми програли. Нам пощастило забити гол на початку матчу, але потім ми все ж поступилися.

Гравці отримують досвід в таких матчах. Цьому сприяє і фантастична атмосфера. Якщо б таких матчів було, хоча б два в місяць, це було б прекрасно", - повідомив Козак.

Нагадаємо, у товариському матчі, який проходив у Львові на "Арені Львів", збірна України здобула вольову перемогу над командою Словаччини (2:1).

За українську команду забили Андрій Ярмоленко та Євген Коноплянка, а за словаків відзначився Штетіна.

Схожі новини