Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Євро-2016: визначилися усі півфіналісти

  • 04.07.2016, 08:00
  • 5 753

Португалія зіграє з Уельсом, а Німеччина з Францією.

По закінченні останнього чвертьфінального матчу Євро-2016 між збірними Франції та Ісландії визначилася друга пара півфіналістів чемпіонату Європи. Таким чином, у півфіналах турніру зіграють:

6 липня, 22:00: Португалія - Уельс (Ліон, стадіон "Парк Олімпік Ліон")

7 липня, 22:00: Німеччина - Франція (Марсель, стадіон "Велодром")

Фінал чемпіонату Європи відбудеться 10 липня на паризькому стадіоні "Стад де Франс".

Франція розтрощила Ісландію та вийшла до півфіналу Євро-2016

Фото: Reuters
Фото: Reuters

Збірна Франції, розгромивши збірну Ісландії в чвертьфіналі Євро-2016 з рахунком 5:2, стала останнім учасником півфіналу чемпіонату Європи.

Команда Дідьє Дешама агресивно провела перший тайм і забила перший м'яч вже на 12-й хвилині. Олів'є Жиру вийшов один-на-один з воротарем Ханнесом Хальдоурссоном і точно пробив у дальній кут воріт., передає УНІАН.

Через вісім хвилин відзначився Поль Погба, який замкнув головою передачу з флангу від Антуана Гризманна.

Третій гол Франції був на рахунку Дімітрі Пайє - півзахисник з-за меж штрафного майданчика вразив правий кут воріт Хальдоурссона

. Під кінець першого тайму господарі чемпіонату знову забили. Цього разу тет-а-тет з воротарем суперника вийшов Антуан Грізманн - 4:0.

Після перерви Ісландія знайшла в собі сили гідно завершити чемпіонат Європи і забила два м'ячі з меж штрафної площі - відзначилися Колбейн Сігторссон і Біркір Бьярнассон.

Між цими голами п'ятий м'яч для Франції відправив у ворота Олів'є Жиру. Таким чином, збірна Франції стала останнім півфіналістом Євро-2016, і тепер у боротьбі за потрапляння до фіналу зіграє зі збірною Німеччини.

Франція - Ісландія - 5:2 (4:0)

Голи:Жиру (12, 59), Погба (20), Пайє (43), Грізманн (45) — Сігторссон (56), Б. Бьярнасон (84);

Ф: Льоріс, Санья, Умтіті, Косельні (Мангалу, 72), Евра, Погба, Матюіді, Сіссоко, Грізманн, Пайє (Коман, 80), Жиру (Жиньяк, 60);

І:Халльдоурссон, Севарссон, Арнасон (Ингасон, 46), Р. Сігурдссон, Скуласон, Гудмундссон, Гуннарссон, Р. Сігурдссон, Б. Бьярнасон, Сігторссон (Гудйонсен, 83), Бодварссон (Фіннбогасон, 46);

Попередження: Умтіті - Б. Бьярнасон.

Німеччина вийшла у півфінал Євро-2016

Матч із Італією закінчився рахунком 1:1 (6:5).

Збірна Німеччини обіграла збірну Італії у чвертьфіналі Євро-2016 у серії пенальті. В основний час команди забили по одному голу. Матч завершися рахунком 1:1 (6:5).

На 65 хвилині у ворота італійців забив Месут Езіл.

Через 20 хвилин Італія заробила пенальті, і Лоренцо Бенуччі забив німцям на 78 хвилині.

В екстратаймі команди не забили жодного м'яча. У серії післяматчевих пенальті Німеччина забила шість голів, Італія - п'ять.

Джерело: Тиждень.ua

Уельс сенсаційно вибив Бельгію і зіграє в півфіналі Євро-2016

У чвертьфінальному матчі Євро-2016 збірна Уельсу обіграла з рахунком 3:1 збірну Бельгії.

Бельгійці відкрили рахунок на 13-й хвилині, коли Раджа Найнгголан завдав точного дальнього удару в дев'ятку. Відігралися валлійці на 31-й хвилині - Арон Ремсі подав з кутового прямо на голову Ешлі Вільямсу, який потужним ударом відправив м'яч точно в нижній кут.

Вийти вперед Уельс зумів на 56-й хвилині - Ремсі прострілив у чужий штрафний з правого флангу на Хала Робсона-Кану, який одним рухом розвернувся на місці, попутно обігравши трьох суперників, а потім пробив по воротах. На 86-й хвилині Крістофер Гантер наздогнав м'яч на правому фланзі, звідки вирізав передачу на Сема Воукса, який пробив головою повз Тібо Куртуа.

Збірна Уельсу вийшла в півфінал Євро-2016, де її суперником стане збірна Португалії. Зустріч відбудеться 6 липня.

ЧЄ 2016 - фінальний раунд

Уельс - Бельгія - 3:1

Голи: Найнгголан, 13 (0:1); Вільямс, 30 (1:1); Робсон-Кану, 55 (2:1); Воукс, 85 (3:1).

Попередження: Девіс, 5; Честер, 16; Гантер, 24; Ремсі, 75 - Феллайні, 59; Алдервейрелд, 85.

Джерело: Чемпионат.com

Євро-2016: Португалія у чвертьфіналі перемогла по пенальті Польщу

Футболісти національної збірної Португалії першими вийшли до 1/2 фіналу чемпіонату Європи з футболу, що триває у Франції.

Уночі 1 липня піренейці на стадіоні "Велодром" у Марселі в серії пенальті з рахунком 5:3 (основний та додатковий час - 1:1) перемогли збірну Польщі, повідомляє Укрінформ.

М'ячі в основний час забили поляк Роберт Левандовський (2-а хвилина) та португалець Ренату Санчеш (33).

Тепер Португалія чекає на результат матчу Вельс - Бельгія, який 1 липня у Ліллі назве другого учасника півфінального поєдинку в Ліоні (6 липня).

Інша півфінальна пара, яка зіграє 7 липня в Марселі, визначиться після матчів Німеччина - Італія (2 липня, Бордо) і Франція - Ісландія (3 липня, Сен-Дені).