Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Зозулю за напад на арбітра можуть дискваліфікувати на рік

  • 12.05.2016, 09:32
  • 3 845

Форварду "Дніпра" Роману Зозулі загрожує річна дискваліфікація за напад на арбітра Анатолія Абдулу після півфіналу Кубку України із "Зорею".

Про це повідомляє Sport.ua.

Згідно зі статтею 10 дисциплінарних правил Федерації футболу України "застосування фізичної сили до офіційної особи після закінчення матчу" карається дискваліфікацією на термін до 12-ти місяців.

Також, згідно з пунктом 22.2 дисциплінарних правил, Зозуля буде зобов'язаний виплатити штраф у розмірі не менше 25 тисяч гривень.

Матч "Зоря" - "Дніпро" завершився масовою бійкою

В українському футболі стався ще один скандал - півфінальний матч між "Зорею" та "Дніпром" завершився масовою бійкою.

Зустріч завершилася перемогою "Зорі" з рахунком 2:0, а вирішальний гол Тотовицький забив зі штрафного на останніх секундах матчу, передає dt.ua.

Після фінального свистка гравці "Дніпра" вирішили з'ясувати стосунки з арбітрами і суперниками. На поле вибіг навіть дискваліфікований на цю гру Зозуля.

"І я, і помічники намагалися заспокоїти гравців, але такі штрафні не можна призначати у кінці матчу. Напевно, тому і такі емоції. Ну який там штрафний? Мабуть, суддя не хотів, щоб був додатковий час", - сказав після матчу головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич.

ПІзніше Роман Зозуля попросив вибачення у вболівальників за агресивну поведінку після закінчення матчу проти Зорі.

«Хочу вибачитися перед всіма футбольними вболівальниками України за свою агресивну поведінку після закінчення матчу Зоря - Дніпро! Усвідомлюю, що жодні емоції не можуть виправдати мої дії після фінального свистка! Чесно кажучи, я дуже хотів допомогти своїм партнерам вперше за 12 років вибороти право у фіналі Кубка України, але змушений був дивитися матч серед вболівальників! Емоційне середовище додало розчарування від результату матчу! Усвідомлюю, що моя нестримність заслуговує на покарання! Тому щиро прошу пробачення! Відразу після гри, коли спали емоції, я зайшов до судівської кімнати, де так само особисто вибачився перед арбітром матчу Анатолієм Абдулою та всією бригадою за свою агресивну поведінку!», — повідомив Зозуля у соціальній мережі facebook.

Схожі новини