Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Уболіваймо за Україну з розумом!

Від поведінки фанів на матчі з Білоруссю залежить, чи скасують дискваліфікацію «Арени Львів» на відбір до Мундіалю-2018.

Усі квитки на футбольний матч між збірними України та Білорусі продано, тож у суботу, 5 вересня, на “Арені Львів” буде аншлаг. Як повідомив голова Федерації футболу Львівщини Ярослав Грисьо, перед цим поєдинком і під час нього на стадіоні буде вжито додаткових заходів безпеки.

«Уп’ятницю у нас буде нарада з головою Львівської ОДА Олегом Синюткою, - розповів пан Грисьо. - Можливо, попросимо підкріплення з інших областей. Буде збільшено кількість членів усіх нарядів, і стюардів, і міліції. Хочемо застерегтися від усіх можливих неприємностей”. А директор “Арени Львів” Денис Ринський повідомив: перед входом на стадіон уболівальників і журналістів ретельно перевірятимуть.

Суботній матч на “Арені Львів” важливо провести без порушень на трибунах не тільки заради того, аби уникнути дисциплінарних покарань від УЄФА. Львівський євро-

стадіон, нагадаємо, вже перебуває під санкціями, які запровадила ФІФА. Через кілька “зігів” і демонстрацію забороненої ФІФА символіки на матчі Україна-Сан-Марино “Арена Львів” позбулася права приймати поєдинки відбірного циклу до Мундіалю-2018 (цей відбір стартує восени 2016 року). Як повідомив пан Ринський, керівництво львівського стадіону, Федерація футболу України і Мінмолодьспорту хочуть звернутися до ФІФА з проханням переглянути рішення про дискваліфікацію “Арени Львів”. “Тому дуже важливо, аби матч кваліфікації Євро-2016 Україна-Білорусь відбувся на стадіоні достойно”, - наголосив Денис Ринський.

Порушення були не лише на матчі з Сан-Марино. Через фаєри на трибунах і вибухи петард на полі під час поєдинку Україна-Македонія кілька “фанатських” секторів були на матчі Україна-Люксембург порожніми... Перед тим матчем до вболівальників зверталися футболісти збірної України - з проханням не порушувати порядок на трибунах. Як наслідок, поєдинок Україна-Люксембург пройшов на “Арені Львів” зразково. Так само повинно бути і в суботу!

Фаєри і петарди — під забороною!

Якщо, перебуваючи на трибунах “Арени Львів”, побачите, як хтось готує фаєр чи петарду, - заберіть або зробіть зауваження (або повідомте про порушення стюарда). Не вибігайте на футбольне поле! А якщо хтось захоче це зробити, зупиніть його.

Схожі новини