Передплата 2024 «Добрий господар»

Блохін побував на операційному столі

Головний тренер «Динамо» та збірної України Олег Блохін потрапив до лікарні з діагнозом «тромбоз лівої сонної артерії» і був прооперований. У «Динамо» його функції наразі виконуватиме Олексій Михайличенко, у збірній – Андрій Баль.

«Гіпертонічний криз не є діагнозом, це симптом, — зазначив президент медичної клініки «Борис» Михайло Радуцький. — Природно, було проведено ретельне обстеження Олега Блохіна на сучасному медичному устаткуванні. У результаті було встановлено діагноз — тромбоз лівої сонної артерії. Лікарі ухвалили рішення про негайну малоінвазійну операцію, яка минула успішно».

За деякими даними, післяопераційний, реабілітаційний період Блохіна може тривати від двох тижнів до місяця.

У вчорашньому важливому матчі проти «Дніпра» обов’язки головного тренера «Динамо» виконував Олексій Михайличенко. Він у 2002- 2004 рр. уже очолював «Динамо» у 69 матчах чемпіонату: 51 перемога, 10 нічиїх та 8 поразок, різниця м’ячів 150-46.

Як повідомив президент ФФУ Анатолій Коньков, у зв’язку з хворобою Олега Блохіна виникло питання, хто готуватиме збірну України до кваліфікаційних матчів чемпіонату світу проти команд Молдови (12 жовтня) та Чорногорії (16 жовтня). Керівництво Федерації вирішило, що до цих матчів національну збірну готуватиме тренерський штаб на чолі з виконуючим обов’язки головного тренера Андрієм Балем. Допомагатимуть йому Олег Кузнецов, Олександр Заваров та Юрій Роменський.

Схожі новини