Передплата 2024 ВЗ

Роззброїти «Арсенал»!

У неділю, 30 вересня, львівські «Карпати» на стадіоні «Україна» прийматимуть у матчі чемпіонату футбольної Прем’єр-ліги столичний «Арсенал» (початок – о 19.30).

«Карпати» та «Арсенал» (колишній «ЦСКА-Борисфен») провели між собою у першості вже 30 матчів. У Львові господарі шість разів перемагали, тричі програвали, шість разів була нічия. Востаннє «Карпати» перемагали вдома «Арсенал» у серпні 2010 року. У всіх шести домашніх переможних матчах “зелено-білі” долали «канонірів» із різницею в один м’яч. Востаннє «Карпати» грали з «Арсеналом» 22 квітня цього року в Києві. Тоді вольову перемогу здобули “каноніри” — 3:2. У львів’ян забивали Авелар і Гладкий, у киян — Шацьких (двічі) та Кобахідзе.

«Арсенал» приїде до Львова в ролі «пораненого звіра», адже в попередньому турі зазнав розгромної поразки від донецького «Металурга» — 0:5. У тій грі були вилучені з поля Шахов і Флореску, які пропустять гру з «Карпатами». Натомість після відбуття дискваліфікації рветься в бій карпатівець Касьян. У разі виходу на поле 100-й матч у Прем’єр-лізі зіграє захисник «зелено-білих» Ігор Ощипко.

Футбол. Кубок України. 1/8 фіналу

«Дніпро» — «Іллічівець»

«Ворскла» — «Таврія»

«Карпати» — «Металіст»

«Говерла» — «Шахтар» Д

«Авангард» — «Арсенал»

«УкрАгроКом» — «Чорноморець»

«Нива» — «Севастополь»

«Шахтар» С — «Волинь»

Базовий день проведення матчів — 31 жовтня

Схожі новини