Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Віталій Кличко до бою з Чарром готовий!

У суботу, 8 вересня, в Москві на стадіоні «Олімпійський» відбудеться цікавий боксерський поєдинок. 11-разовий чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко битиметься із претендентом на цей титул – німецьким боксером сирійського походження Мануелем Чарром.

Віталій володіє титулом із 2008 року (44 перемоги, 2 поразки). Його суперник, якому 10 вересня виповниться 28 років (21 перемога в 21 бої, з яких 11 виграно нокаутом), сповнений рішучості покласти край тріумфам Кличка. Про це заявив представникам ЗМІ під час відкритого тренування, що відбулося у московському парку «Красная Пресня».

Під час підготовки до бою Віталій провів понад 100 раундів спарингів, пробіг більш ніж 150 км і проплив не менше 30 км.

На ринг Віталій вийде під мелодію “Сила Любові” у виконанні своєї дружини Наталії Кличко та в супроводі скрипкового квартету “Афродіти” (Німеччина-Британія).

— Кожен бій може стати останнім, я завжди це говорив. Не хочу робити прогнозів, я просто не знаю, чи завершу свої виступи на ринзі після цього поєдинку, — заявив Віталій. Він уже неодноразово наголошував, що після парламентських виборів 28 жовтня не буде паралельно займатися спортивною і політичною кар’єрою.

Схожі новини