Передплата 2024 «Добрий господар»

Ремонт траси Київ-Чоп завершать до 20 травня

  • 06.05.2015, 19:13
  • 782

До 20 травня на автомобільній дорозі М-06 Київ – Чоп  в обхід міста Олесько планують завершити ремонтні роботи, що розпочали 14 квітня. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Проведено підготовчі роботи, укріплення берегів, влаштовано водоскиди, влаштовано два шари асфальтобетону. Станом на сьогодні ведуться роботи з влаштування верхнього шару щебенево-мастичного асфальтобетону, повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

Від 6 травня припинили рух транзитного та великовагового транспорту на автомобільній дорозі Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква (ділянка км 123 – км 129).Об’їзд транзитного вантажного транспорту, загальною вагою понад 20 тон скеровано автодорогою Н-17 Львів – Радехів – Луцьк  та  М-06 Київ – Чоп.

Орієнтовний термін виконання робіт та дії обмеження до 15 червня. Також у другій декаді травня розпочнеться дрібний середній ремонт ділянки дороги Львів-Тернопіль в обхід міста Золочів. Після завершення цього виду ремонтних робіт планують відновити зношені верхні шари асфальтобетонного покриття, у тому числі з вирівнюванням поздовжнього та поперечного профілю.

Також дорожники протягом квітня встановлювали дренажі для водоскиду з дорожнього полотна, адже під ним пульсували джерела води. Станом на початок травня лише половина ділянки дороги просохла, отож дренажні роботи тривають.

Схожі новини