Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На луганському напрямку активізувалися шпигуни

  • 14.04.2015, 13:23
  • 616

На луганському напрямку відзначено різку активізацію розвідувальних дій бойовиків, повідомляє організатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук. "Зокрема, впродовж двох діб зафіксовано не менше 11 прольотів БПЛА бойовиків у районі н.п. Кримське, Новотошківка, Щастя, Трьохізбьонка, Сокольники", — пише він вранці 14 квітня у Facebook.

"Також проліт БПЛА супротивника зафіксовано східніше Сєверодонецька (район Старобільська), при цьому на даний момент невідомий напрямок, із якого даний "безпілотник" було запущено (з окупованої зони чи з території РФ через держкордон)", — додає Тимчук.

За його даними, щонайменше 4 рази зафіксовано спроби диверсійно-розвідувальних груп терористів проникнути в тактичну глибину бойових порядків українських військ на ділянках Сєверодонецького напрямку, і 1 раз — у районі н.п. Щастя.

У районі селища Донецьке (на луганському напрямку) бойовики також намагалися "просочитися вглиб бойових порядків українських військ".

"Вогнева група супротивника, застосувавши стрілецьку зброю, гранатомети спробувала прикрити прохід іншої групи в стик між позиціями двох українських підрозділів", — пише Тимчук.

"Однак висування цієї групи було вчасно помічене українськими військовослужбовцями, було відкрито вогонь і її рух углиб наших бойових порядків зупинили, після чого обидві групи бойовиків відійшли на вихідний рубіж", — повідомляє він.

Джерело. "Українська правда"

Схожі новини