Передплата 2024 «Добра кухня»

Лорак "по барабану", де виступати

  • 09.03.2015, 02:31
  • 607

Співачка Ані Лорак прокоментувала відразу декілька скандалів, які розгорнулися довкола неї. Вона зробила це у ток-шоу «Відверто з Машою Єфросиніною» на телеканалі «Україна», повідомляє ZAXID.net.

Зокрема вона розповіла, що була проти того, що бо кліпу на пісню «Мальви» були включені кадри з Майдану: «Не скажу, що я була за, але режисер наполіг — мотивація була в тому, щоб не закривати очі на події, які у тебе тут під носом. Ми показували Велику Вітчизняну, Японську війну, і зробити вигляд, що у нас ромашки — ось, на сусідній вулиці це відбувається. Хлопці, зупиніться, досить», — прокоментувала Лорак.

Також співачка вкотре наголосила на тому, що вона не хоче втручатися у політику. «Я ніколи не відчувала амбіцій щодо політики — вважаю, що політика — найбрудніше, що є в цьому світі», — сказала співачка. Так само Ані Лорак вважає, що не бачить жодної проблеми у тому, щоб виступати в Росії і що їй все одно, у якій країні виступати: «Мене чудово сприймають і в Росії, і в Україні, і в Білорусі. Ось в Азербайджані була нещодавно, Прибалтиці, Молдові. Люди розумніші за політиків — вони будують мости, вони хочуть миру. Чим відрізняється Україна від Росії? Сім'ї хочуть миру, добра, любові, щоб діти жили в достатку — що, у нас різні бажання?» — дивується співачка.

Нагадаємо, що виступи співачки в Росії викликали обурення в українському супільстві.

Схожі новини