Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Партизани в Донецьку двома спрямованими вибухами знищили казарми і танки терористів

  • 26.02.2015, 16:18
  • 568

Стали відомі подробиці потужних вибухів, які вчора відчув весь Донецьк і навіть сусідня Макіївка, передає сайт crime.in.ua.

Як повідомляє спікер партизанського загону «Тіні» Олександр Гладкий, було вироблено два підземних вибуху. Першим вибухом був знищений склад боєприпасів терористичного підрозділу «Кальміус». Склад знаходився приблизно в 300 м від захопленого бойовиками будівлі облуправління СБУ на перетин вулиці Щорса та проспекту Миру. Саме цей вибух відчували в Макіївці — від ударної хвилі спрацювали сигналізації на автомобілях майже по всьому місту.

Там же в результаті детонації боєкомплекту загорілися три танки і до 5-7 БТРів. Коли бойовики намагалися загасити пожежу, партизани другим вибухом обвалили звід підземного складу.

Побічно слова партизан підтверджують дані перехоплення, оприлюднені блогером Олегом Ярчуком.

«Р-н н.п. Донецьк. В результаті нез'ясованих обставин вибухом великої потужності знищена база розподільного зберігання підрозділів 7015-й БХіРВТ (* Нижегородська обл.) Обставини, втрати л \ с і техніки уточнюються », — йдеться в даних перехоплення.

Друга диверсія партизан торкнулася казарм бойовиків підрозділу «Кальміус», які знаходяться в районі школи №124. В результаті пожежі казарми згоріли. Користувачі соцмереж вчора спостерігали стовп диму в тому районі, проте пізніше повідомлялося, що в результаті спалаху кабелів в підсобних приміщеннях школи сталося задимлення. Про те, звідки саме піднімався стовп диму, уточнень не було.

Схожі новини