Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Спершу просили на АТО, тепер — на пам’ятник Кузьмі

  • 17.02.2015, 00:31
  • 810

Поки країна оговтується від трагічної загибелі у ДТП лідера гурту “Скрябін”, аферисти у соцмережах збирають кошти на пам’ятник Андрію Кузьменку. Батьки та друзі музиканта про таку “ініціативу” вперше чують: планують встановити на честь Кузьми пам’ятку у Львові, але грошей наразі ні в кого не просили... Сім’я Андрія Кузьменка неодноразово просила не спекулювати на смерті відомого музиканта, проте прислухалися до цього не всі. У групі “ВКонтакте” умільці створили цілу спільноту з крикливою назвою “Не будьмо байдужими!” для збору коштів нібито на пам’ятник Кузьмі. Батьки Андрія про такі “побори” дізналися від... журналістів. Кажуть, не можуть змиритися з втратою єдиного сина, розмови про пам’ятник — не на часі. “Про пам’ятник вперше чуємо, — відповів “ВЗ” батько Андрія Віктор Кузьмич. — Нас з дружиною лікарі ледь-ледь відкачують від тяжкого стану”. “Ніхто коштів не збирає, — додала Ольга Михайлівна, мати музиканта. — Спочатку доведемо до ладу склеп на Брюховицькому кладовищі, де поховали Андрійка. Склеп наразі зроблений тільки зсередини, зверху ще не облицьований. Але просити у когось грошей — навіть такої думки не було. Ще на похороні ми говорили з друзями сина, щоб організувати пам’ятку про Андрійка у сквері біля готелю “Шопен” (на вулиці Маланюка). Але зараз ми з чоловіком провалилися у тяжку хворобу, з кожним днем щораз тяжче... До теми пам’ятника поки що не поверталися”.

Поки країна оговтується від трагічної загибелі у ДТП лідера гурту “Скрябін”, аферисти у соцмережах збирають кошти на пам’ятник Андрію Кузьменку. Батьки та друзі музиканта про таку “ініціативу” вперше чують: планують встановити на честь Кузьми пам’ятку у Львові, але грошей наразі ні в кого не просили...

Сім’я Андрія Кузьменка неодноразово просила не спекулювати на смерті відомого музиканта, проте прислухалися до цього не всі. У групі “ВКонтакте” умільці створили цілу спільноту з крикливою назвою “Не будьмо байдужими!” для збору коштів нібито на пам’ятник Кузьмі. Батьки Андрія про такі “побори” дізналися від... журналістів. Кажуть, не можуть змиритися з втратою єдиного сина, розмови про пам’ятник — не на часі. “Про пам’ятник вперше чуємо, — відповів “ВЗ” батько Андрія Віктор Кузьмич. — Нас з дружиною лікарі ледь-ледь відкачують від тяжкого стану”. “Ніхто коштів не збирає, — додала Ольга Михайлівна, мати музиканта. — Спочатку доведемо до ладу склеп на Брюховицькому кладовищі, де поховали Андрійка. Склеп наразі зроблений тільки зсередини, зверху ще не облицьований. Але просити у когось грошей — навіть такої думки не було. Ще на похороні ми говорили з друзями сина, щоб організувати пам’ятку про Андрійка у сквері біля готелю “Шопен” (на вулиці Маланюка). Але зараз ми з чоловіком провалилися у тяжку хворобу, з кожним днем щораз тяжче... До теми пам’ятника поки що не поверталися”.

Схожі новини