Передплата 2024 «Добра кухня»

На Різдвяному Ярмарку відбудеться традиційний Фестиваль вертепів

  • 29.12.2014, 16:04
  • 845

Львів готується до Різдва. Особливу програму для мешканців та гостей міста готує Шостий Різдвяний Ярмарок. На свята, 8 січня, на площу біля Львівської Опери завітає традиційна Святкова хода звіздарів, після чого відбудеться Фестиваль вертепів. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

У четвер, 8 січня, святкову програму на Ярмарку розпочне зустріч Святкової ходи звіздарів, які йтимуть від «Шевченківського гаю» через центр міста на ярмаркову площу.

На сцені Шостого Різдвяного Ярмарку під час Фестивалю вертепів відбуватимуться презентація звізд від майстрів, нагородження учасників «Спалаху різдвяної звізди-2015», колядування від фольклорних колективів міста та естрадних виконавців. Виступатимуть вертепи з різних міст України.

«Ми запрошуємо і львів’ян, і усіх гостей міста зібратися у другий день Різдва на ярмарковій площі, аби разом заколядувати і привітати Україну з цим великим святом. Це дуже важливий час, нам усім треба єднатися», — додає Ольга Гренюх, арт-директор Різдвяного Ярмарку у Львові.

Увечері на гостей Шостого Різдвяного Ярмарку та учасників Фестивалю чекає етно-вечірка просто неба з виступами музичних гуртів, конкурсами та народними забавами.

Деталі: www.facebook.com/yarmaroklviv

Схожі новини