Передплата 2024 ВЗ

«Дзідзьо в траурі і в боргах»

  • 11.12.2014, 22:07
  • 5 467

У мегапопулярного Дзідзя вкрали зароблене за п’ять років. На гроші “попала” вся команда співака, навіть заощадливий Лесик. Поки Дзідзьо з друзями стрибав по сцені полтавського клубу “Вілла Крокодила”, крадій витягнув з фірмового “Кадилака” 27,5 тисячі доларів, 120 тисяч гривень, планшет та кредитні картки. Усе це добро Дзідзьо віз у Київ, щоб розплатитись за новорічний фільм і зняти новий кліп.

дзідзьо
дзідзьо

Співак тільки руками розводить — міліція винних не знайшла. “Дзідзьо в траурі і в боргах, — каже він. — Вкрали страшні гроші, які ми п’ять років збирали. Той, хто розбив скло в Дзідзьовому “Кадилаку”, знав що красти. У машині було купу речей накидано, але їм тільки грошей треба було. Якщо це крадунам поможе вижити, то нехай. А для нас то велика наука, що не треба бути такими баламутами. Дзідзьо носа не вішає. Друзі і спонсори зрозуміли, що то не жарти, і помогли нам записати новорічну історію від Дзідзя — “Ангели чудяться”. Скоро фільм буде на українських каналах. Назичили купу грошей, але нема на то ради — фанати чекають від Дзідзя подарунка на Новий рік”.

“ВЗ” поцікавився у Дзідзя, чи збирається відробляти втрачене на новорічних корпоративах. Адже минулого року Дзідзьо влаштував собі новорічний відпочинок з Лесиком і Юліком. “Зараз не то головне. Треба нашим хлопцям на сході помагати, — каже Дзідзьо. — Ми помагаємо як можемо і мали з тої суми багато передати. Через це найбільше сумую, а не через кліп”.