Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У поминальні дні покращать доїзд до міських кладовищ

  • 30.10.2014, 13:55
  • 862

Як поінформували в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, зв’язку із збільшенням пасажиропотоків до міських кладовищ у поминальний день та з метою покращення доїзду громадян до поховань своїх близьких і родичів, 1 та 2 листопада на 11-му тролейбусному маршруті курсуватиме на дві транспортні одиниці більше.

Нагадаємо, тролейбус № 11 курсує за маршрутом вул. Ш. Руставелі — Сихівське кладовище.

«Також перевізнику, АТП-14630, скеровано листа з проханням продовжити 1-2 листопада автобусний маршрут № 38 від тублікарні до Сихівського кладовища.

На два автобуси більше курсуватиме на маршруті №1003, який їде з пл.св.Теодора до Збиранки, відтак, мешканцям буде зручніше доїхати до Голосківського кладовища.

Буде посилена робота трамвайного маршруту №7, який курсує до Личаківського та Янівського кладовищ. За потреби, на цьому маршруті курсуватиме додатковий транспорт.

Інформація про режим роботи транспортну на зазначених маршрутах буде розміщена в салонах тролейбусів та автобусів і на кінцевих зупинках тролейбусного маршруту № 11 та зазначених автобусних маршрутів», — розповів заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко.

Схожі новини