Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Замість дикого кабана вполювали… дитину

  • 23.10.2014, 23:00
  • 793

Шокуючий випадок стався на Житомирщині, у Романівському районі. Під час відпочинку в лісі 9-річний хлопчина впав у замасковану хмизом пастку для дикого кабана. Браконьєри дно ями «вимостили» загостреними кілками.

Школяр був у лісі разом з родиною. В якусь мить дорослі помітили, що хлопчик зник. Знайшли дитину неподалік, у глибокій ямі. Коли дістали звідти — вжахнулися: на дні пастки густо, одна біля одної, стирчали загострені палі. Якби школяр впав «з розбігу», а не просто оступився, міг на кілки напоротися животом — тоді б усе закінчилося плачевно. А так від біди врятувало взуття.

Державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області виїхали на місце події, де виявили пастку для диких тварин із забитими в неї дерев’яними загостреними штирями. Яма була замаскована гіллям, травою та землею. Голові Романівської районної організації УТМР доручили не лише засипати яму, а й обстежити усі мисливські угіддя, що розташовані неподалік населених пунктів, для виявлення інших небезпечних місць.

Схожі новини