Передплата 2024 «Добрий господар»

"С. К. А. Й." відмовились виступати на російському фестивалі

  • 09.06.2014, 13:14
  • 711

Раніше заявлена в якості одного з хедлайнерів "Старого Нового Рока" українська група "С. К. А. Й." відмовилася від участі у фестивалі.

Про це повідомив організатор і директор фестивалю Євген Горенбургов.

"Вони відмовилися до нас приїхати, прислали офіційне підтвердження, що у зв'язку з політичною обстановкою немає можливості. Вельми політкоректний лист. Але у нас є внутрішнє відчуття, що просто бояться хлопці, що з ними потім зроблять на батьківщині", — сказав він на прес-конференції.

"Ми на це пішли абсолютно усвідомлено, оскільки це чудові музиканти", — додав Горенбург.

"Старий Новий Рок" цього року пройде 20-21 червня в місті Зарічному Свердловської області, в 30 км від Єкатеринбурга на базі відпочинку "Хвиля".

Перший "Старий новий рок" відбулося 13 січня 2000 року, і з тих пір проводиться щорічно. З 2005 року стартував "Старий новий рок. На хвилі" — літній варіант фестивалю.

За майже 15 років існування "Старого Нового Рока" на його сценах виступили всі імениті зірки вітчизняного року: "Наутілус Помпіліус", "Смислові Галюцинації", "Заборонені Барабанщики", "Чиж", "Ногу звело!", "Пілот", "ЧАЙФ", "Агата Крісті", "Арія", "5'nizza", "Сплін", Дельфін та інші. В останні роки фестиваль розширив свої рамки до міжнародного.

Джерело: "Інтерфакс-Україна"

Схожі новини