Передплата 2024 «Добра кухня»

Вправний злодій вдало використовував... акторські здібності

  • 03.03.2014, 23:24
  • 914

Найкраща зброя злодія — акторський талант. За цим принципом діяв 33-річний раніше судимий житель Кам’янця-Подільського (Хмельницька область), який у рідному місті вдало зіграв аж п’ять «ролей». Наразі “моновистави” цього актора вивчають місцеві слідчі міліції.

маски
маски

Спочатку злодій зіграв роль прискіпливого покупця. На вулиці Першотравневій він зайшов у магазин та почав видавати себе за людину, яка намагається вибрати дешевий, проте якісний товар. Через кілька хвилин продавець перестала звертати увагу на нудного пана, який прискіпливо вивчав етикетки та цінники товарів. Жіночка на мить відійшла від прилавка, і злодій викрав з каси 900 гривень. Після чого покинув магазин.

В одному з РАЦСів міста зловмисник зіграв роль людини, у якої розпалася сім’я. Увійшовши в приміщення, почав розпитувати працівниць, як подати заяву про розлучення. При цьому симпатичний чоловік зізнавався, що кохає дружину, та вона його постійно зраджує. Поки працівниці дивувалися, що такого приємного чоловіка покидає дружина, злодій вичекав слушний момент та викрав у однієї з працівниць сумочку, в якій лежав гаманець з 200 гривнями.

Третю роль талановитий злодій зіграв у готелі, що в Старому місті. Прийшов туди уночі та представився охоронцям місцевим сантехніком. Його, мовляв, ще увечері викликала адміністрація, бо в одному з номерів потік кран. Охоронці пропустили “сантехніка” всередину. Після чого з готелю зникли ноутбук та мобільний телефон.

Четверту крадіжку чоловік вчинив у центрі зайнятості. Там грав роль безробітного: довго розглядав інформаційні стенди, стояв під кабінетами. Цього разу здобиччю зловмисника стала тисяча гривень, яку він поцупив у одного з працівників центру.

Свою останню роль злодій зіграв у хірургічному відділенні міської лікарні. Зайшов туди буцімто провідати родича. Коли проходив повз сестринську, схопився за серце та почав сповзати стіною на підлогу. Медсестра, побачивши, що відвідувач непритомніє, побігла по лікаря. А коли повернулася, не знайшла в кабінеті свого гаманця, в якому лежали 600 гривень.

Попереду в талановитого злодія — оволодіння новою роллю. Засудженого...

Схожі новини