Передплата 2024 «Добра кухня»

Ремонт вежі ратуші затягується...

  • 10.11.2013, 21:24
  • 388

Вежу міської ратуші обіцяли відреставрувати до кінця жовтня, але тепер підрядник говорить про інший термін — кінець листопада. Затримки виникли через те, що деякі елементи (дашки, основи) оглядового майданчика були зруйновані, довелося виконувати додаткову роботу. Про це розповів “Леополісу” директор фірми-підрядника Олександр Хорощак.

Вежу ратуші закрито на ремонт.

«Згідно з проектом, роботи на ратуші мали завершити до кінця листопада, але раніше думали, що вкладемося швидше, — каже пан Олександр. — Під час робіт виникли невеликі труднощі. Ми не бачили, що в дашках, які були “зашиті”, є зруйновані елементи».

За його словами, роботи фактично на завершальній стадії: оздоблення фасаду, невдовзі вежу пофарбують. Працюють над покрівлею та конструкціями оглядового майданчика. Завершують реставрувати “яблучко”, також завершують позолочення стрілок годинника. Годинник запрацює орієнтовно наприкінці листопада.

Роботи на вежі ратуші стартували з початку серпня 2013 року. На це з міського бюджету викроїли 1,2 мільйона гривень. Через проблеми з казначейством підрядник досі не отримав жодної копійки. Роботи виконують у борг...

Схожі новини